Άλλη μια μαύρη σελίδα στον Παναθηναϊκό: Οριστικό -3 λόγω Βέμερ

Οριστική θα πρέπει να θεωρείται η αφαίρεση τριών βαθμών για τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση του Γενς Βέμερ! Αυτό σημαίνει πως οι «πράσινοι» βρίσκονται, πλέον, στη 10η θέση με 32 βαθμούς και οι ελπίδες τους για την πεντάδα εξανεμίζονται!

Οι «πράσινοι» δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με την πλευρά του Γερμανού ποδοσφαιριστή και, για την ώρα, το -3 φαίνεται πως έχει «κλειδώσει».

Θυμίζουμε, το «τριφύλλι» είχε διορία πέντε ημερών από την κοινοποίηση της απόφασης, προκειμένου να βρει τα χρήματα και να αποφύγει την τιμωρία, αυτό, ωστόσο, δεν συνέβη ποτέ, με τον Βέμερ να παρουσιάζεται αμετακίνητος στις αξιώσεις του, ζητώντας το ποσό των 500.000 ευρώ.

Ο Παναθηναϊκό, πάντως, δεν απεμπλέκεται από τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς, αν δεν τον εξοφλήσει σε διάστημα (άλλων) πέντε ημερών μετά το επικείμενο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τότε θα αφαιρεθούν άλλοι τρεις βαθμοί!

Αν, από την άλλη, καταφέρει να τον πληρώσει, έστω και μετά το ματς με τους «κυανέρυθρους», θα του επιστραφούν τρεις βαθμοί από τους έξι που (θα) έχει χάσει. Θυμίζουμε, στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών, ο υποβιβασμός είναι οριστικός και αμετάκλητος…