Οικογενεικό κλίμα στον Ολυμπιακό στο δείπνο που παρέθεσε ο Λ. Μπακάλης

Η χρονιά στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε και το βράδυ της Παρασκευής όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και στα μέλη της διοίκησης γευμάτισν σε γνωστή ταβέρνα στο Διμήνι, καθώς ο Λάκης Μπακάλης παρέθεσε δείπνο στους ποδοσφαιριστές και στους συνεργάτες του. Μέσα σε οικογενειακό κλίμα, οι «ερυθρόλευκοι» δείπνησαν όλοι μαζί, κλείνοντας έτσι την αγωνιστική περίοδο, η οποία ήταν έντονη, με τον Ολυμπιακό να κάνει πολύ καλή πορεία στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Η πορεία αυτή ήταν συνάρτηση των αλλαγών που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας και κυρίως της ανάληψης της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον Ερασιτέχνη, σε μια περίοδο, όπου ο Ολυμπιακός με το τέλος του πρώτου γύρου αντιμετώπιζε πολύ έντονα το φάσμα του υποβιβασμού.

Το κλίμα στη ομάδα άλλαξε, οι διοικούντες τον Ερασιτέχνη φρόντισαν να φέρουν εις πέρας με επιτυχία το έργο που ανέλαβαν και πλέον θα αναζητήσουν τα άτομα εκείνα που θα είναι ικανά να αναλάβουν να συγκροτήσουν μια διοικούσα επιτροπή, που θα λειτουργήσει το ποδοσφαιρικό.

Θα φροντίσουν, ωστόσο, να παραδώσουν μια ομάδα που θα αποπνέει υγεία, χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες, κρατώντας όλο το βασικό κορμό, προκειμένου πάνω σ’ αυτούς τους παίκτες που θα παραμείνουν στην ομάδα, να «χτιστεί» ο Ολυμπιακός Βόλου της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις