Οriginal: «Εσύ που κάποτε μας αποκάλεσες “ομάδα απάτη”, δες 70.000 κόσμο να κάνει το κύμα»

Μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook με αφορμή την αυριανή φιέστα τίτλου της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό ανάρτησε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της, Original 21.

Παράλληλα, κάλεσε τον κόσμο που θα βρεθεί στο ΟΑΚΑ να στηρίξει μόνο με την ψυχή και την φωνή του, ζητώντας χαρακτηριστικά να μην μπει κανείς στο γήπεδο στο φινάλε του ματς.

Αναλυτικά:

Ήμουν πάντα εδώ…

Δεν θα λείψω τώρα…

Έχουμε ραντεβού με την ιστορία! Κυριακή στις 19:00.

Σώμα και ψυχή εκεί, όλοι μαζί με μια φωνή!

Πώς τα φέρνει η ζωή…

Εσύ που κάποτε θα μας έριχνες, τώρα θα μας βλέπεις να το σηκώνουμε.

Εσύ που μπούκαρες μαινόμενος στο γήπεδο με το πιστολάκι σου για να μας κλέψεις το πρωτάθλημα, δες και εσύ την πλάτη μας. Εμείς δεν σε βλέπουμε καν.

Εσύ που κάποτε μας αποκάλεσες “ομάδα απάτη”, δες 70.000 κόσμο να κάνει το κύμα…

Με ψηλά το κεφάλι και χωρίς να μας χαριστεί τίποτα, χωρίς καμία κυβέρνηση να μας σιγοντάρει, χωρίς κανένα μέσο να προπαγανδίζει τις θέσεις μας, μόνο με την καρδιά του ενός και μοναδικού δικεφάλου, ζούμε ένα νέο ’89.

Ένα μάγκικο και γνήσιο πρωτάθλημα. Ένα από τα πολλά που θα ακολουθήσουν. Τα καλύτερα μας χρόνια δεν τα ζήσαμε ακόμα.

Και θα τα ζήσουμε στα ιερά χώματα της Νέας Φιλαδέλφειας, στο ΝΑΟ μας που χτίζεται… Και δεν είναι πια όνειρο!

Αύριο Αδερφέ μας, φίλε μας, ομοϊδεάτη μας, γεμίζουμε το ΟΑΚΑ, αποθεώνουμε τους παίκτες μας και τον προπονητή μας και γιορτάζουμε όλοι μαζί !

Οι παράγκες είναι για να πέφτουν… ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ και η ΜΠΟΜΠΑ ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ.

Υ.Γ 1: Εκτός από ψυχή και φωνή, θέλει και μυαλό… προστατεύουμε αυτό που με μαγκιά, κόπο και ιδρώτα κατακτήσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: λαός, διοίκηση, προπονητής και παίχτες…! Τα μάτια μας 21 ακόμα και στον διπλανό μας…ΚΑΝΕΝΑΣ μέσα στο γήπεδο με την λήξη του αγώνα. Η Αθήνα θα “καεί” εκει που πρέπει και όταν πρέπει… λίγο έμεινε!

Υ.Γ 2: Την καλημέρα μας στην ηλιόλουστη και άκρως ερωτική Θεσσαλονίκη που προχτές γιόρταζε η μόνη ομάδα στον κόσμο που έχασε στημένο πρωτάθλημα και πήγαν στον κουβά τόσες χιλιάδες ευρώ που σπαταλήθηκαν για να στηθούν μέχρι και τα σημαιάκια! Κορόιδα…

Φωτογραφία του χρήστη ΟRIGINAL 21 - 1982- (official page).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις