Συγκινημένος ο Μπακάλης ευχαρίστησε παίκτες και συνεργάτες (photos)

Δείπνο στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team, το προσωπικό και φυσικά στη Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 παρέθεσε χθες το βράδυ ο προπονητής της ομάδας κ. Λάκης Μπακάλης, θέλοντας μ’ αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει άπαντες για την συνεργασία που είχαν την αγωνιστική χρονιά που ολοκληρώθηκε.
Ο κ. Μπακάλης υποδέχτηκε στην κοσμική ταβέρνα «Μπακαλόγατος» όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια και ευχαρίστησε έναν- έναν προσωπικά για τη συνεργασία και τη στήριξη που του προσέφεραν.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Νίκος Τσεκούρας στη σύντομη ομιλία του ευχαρίστησε τον κ. Μπακάλη για την εργατικότητά του και την υλοποίηση του φετινού στόχου, παρά τις διοικητικές αλλαγές που έφεραν στο μέσο της χρονιάς, αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο κ. Τσεκούρας εξήρε το έργο του κ. Μπακάλη και του προσέφερε εκ μέρους της Διοίκησης ένα ρολόι για να είναι πάντα στην ώρα του, όπως χιουμοριστικά είπε.
Ο κ. Μπακάλης εμφανώς συγκινημένος τον ευχαρίστησε θερμά  όπως και όλη τη Διοίκηση του Συλλόγου και η βραδιά κύλησε πολύ ευχάριστα, με τον ίδιο να συζητά με όλους τους προσκεκλημένους του, κάνοντας ουσιαστικά σε χαλαρό κλίμα την ανασκόπηση της φετινής χρονιάς.
Παίκτες και προπονητής θυμήθηκαν διάφορα περιστατικά αυτής χρονιάς και φυσικά δεν έλειψαν το γέλιο και τα πειράγματα.
Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 ευχαριστεί τον προπονητή κ. Λάκη Μπακάλη για την σημαντική προσφορά του στην ομάδα,  αλλά και για το δείπνο που παρέθεσε προς όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, δείχνοντας έτσι πως όποιος εντάσσεται στο μεγάλο και ιστορικό Σύλλογo, γίνεται μέλος μιας μεγάλης κι ενωμένης οικογένειας.