Έτοιμος ο Γ.Σ.Βόλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Β.

Σε πλήρη ετοιμότητα βρίσκεται ο Γ.Σ.Βόλου για το αυριανό ντέρμπι των πλέι-οφ με τον Ολυμπιακό Β. στις 7μ.μ. στο Βάκης Παρασκευόπουλος. Το ηθικό είναι πολύ υψηλό στις τάξεις των «μαυραετών» και σ’ αυτό έχει βοηθήσει η πολύ μεγάλη νίκη της πρώτης αγωνιστικής μέσα στον Αμπελώνα.

Οι Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης, που ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία της ομάδας τους, αναμένεται να έχουν όλους τους παίκτες τους ετοιμοπόλεμους πλην του Παυλόπουλου που υπέστη διάστρεμμα στο πρώτο ματς των πλέι-οφ ανόδου με τον Αμπελώνα.

Ο επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ Αντρέας Κουρουπάκης δήλωσε στο goalpost.gr :«Η αρχή που έκανε η ομάδα μας στα πλέι-οφ ήταν εξαιρετική, αφού η νίκη μέσα στην Αμπελώνα μας βοήθησε τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά.

Πιστεύουμε στην ομάδα μας και στους παίκτες μας και φυσικά τον Γ.Σ.Βόλου τον ενδιαφέρει η νίκη σε όλα τα μας και η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Εύχομαι αύριο στις 7μ.μ. στο Βάκης Παρασκευόπουλος να γίνει με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Βόλου, μέσα σε φίλαθλα πλαίσια, ένα πολύ καλό παιχνίδι, αντάξιο της δυναμικής και της ιστορίας των δύο ομάδων».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις