Βαριά ήττα 4-0 οι Νέοι του Ολυμπιακού Β. από την Καλαμαριά

Βαριά ήττα με 4-0 γνώρισε η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού Βόλου από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ19 της Football League. Η αναμέτρηση διεξήχθη στο γήπεδο της Καλαμαριάς και οι «ερυθρόλευκοι» ηττήθηκαν δίκαια, όπως φανερώνει άλλωστε και το σκορ. Οι παίκτες του…

…Θωμά Μακρή δεν απέφυγαν τα λάθη και δέχθηκαν από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο.
Η Καλαμαριά εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη εμφάνιση του Ολυμπιακού (χειρότερη φετινή), που ανάγκασε τον Θωμά Μακρή να κάνει έξι αλλαγές, χρησιμοποιώντας εκτός του αναπληρωματικού τερματοφύλακα, όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές.
Το 1-0 για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 17′ με σουτ του Γιώργη μέσα από την περιοχή, ενώ ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0 στο 45′, δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Καλαμαριά πέτυχε δύο ακόμη τέρματα. Το 3-0 έγινε στο 67′ με τον Βελάρδο, ενώ ο Μποζαντζίδης στο 90′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, διαμορφώνοντας με σουτ μέσα από την περιοχή το τελικό 4-0.
Ο Απόλλων με τέσσερις βαθμούς σε δύο παιχνίδια βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης, ενώ ο Ολυμπιακός παρέμεινε στους τρεις βαθμούς από τη νίκη της πρεμιέρας επί της Καλλιθέας.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.: Ξανθάς, Καψιώτης (74′ Παπάζογλου), Δημητριάδης, Γαρυφάλλου (60′ Καλαμίδας), Βλαχόπουλος (81′ Γουναράς), Μπούσης, Μπάσαρι, Αλεξανδρής, Ντινόπουλος (67′ Γιανούλας), Αραπίτσας (94′ Παγώνης), Ντόντος (39′ Μπέικος)

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις