«Έβρεχε» γκολ στο Αστέρας-Άθλος!

Παιχνίδι βγαλμένο από το λαμπερό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ, θύμισε το Αστέρας-Άθλος, που έληξε ισόπαλο, με σκορ 3-3. Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο του Ριζομύλου και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ. Οι γηπεδούχοι σημείωσαν τέρματα με τους Κωνσταντέλο (20’), Ντόντο (34’) και Χαλιμούρδα (78’), ενώ οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ με τους Σιαμέτη (1’, 65’) και Κέρτσι (3’). Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι διαιτητές, Πλακιάς-Δημητριάδης-Μπόλτσης, ήταν εξαιρετικοί, με τον Γιώργο Μπόλτση να πραγματοποιεί ονειρεμένο διαιτητικό ντεμπούτο, καθώς τα πήγε περίφημα σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολλά τέρματα, γρήγορο ποδόσφαιρο και μεγάλη ένταση.

Διαιτητής
: Πλακιάς.
Βοηθοί: Δημητριάδης, Μπόλτσης.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιότρας, Χότζα, Κωνσταντέλος (82’ Κίτσος), Γιαννούχος, Ντόντος (56’ Μπλούχος), Χαλιμούρδας, Κάρρος, Αποστολίδης (70’ Α. Μπόλκας), Ξέρας (65’ Παπαπαναγιώτου), Λουφόπουλος, Γ. Μπόλκας.
ΑΘΛΟΣ: Μπισίρας, Τσεκρέζι, Παπανικολάου, Δημόπουλος, Ζγουλέτας, Κεπεσίδης, Κέρτσι, Τίτου (83’ Καραΐσκος), Σαρσόνης, Σιαμέτης, Ζαντιώτης (75’ Κοντοβάς).
Χρυσόλιθος Κοσμηματοπωλείο Κόκλας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις