Σημαντικό παιχνίδι με Φίλιππο Βέροιας για τη Νίκη

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς είναι το σημερινό για τη Νίκη Βόλου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής μπάσκετ. Οι «κυανόλευκοι» υποδέχονται στις 17.00 στο κλειστό της Ν. Ιωνίας τον πρωτοπόρο του ομίλου Φίλιππο Βέροιας, με αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Σε περίπτωση νίκης, το βολιώτικο συγκρότημα αποκτά σημαντικό προβάδισμα για την κατάληψη της 3ης θέσης κι ελπίζει ακόμη και σε απ’ ευθείας άνοδο στη Β’ Εθνική κατηγορία. «Για μας αυτό το παιχνίδι είναι το σημαντικότερο, μέχρι το επόμενο, γιατί θα μας θέσει ως μεγάλο φαβορί για την 3 θέση, καθώς θα έχουμε απόσταση δύο νικών από τις ομάδες που ακολουθούν, τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε» τόνισε με δηλώσεις του ο προπονητής των «κυανολεύκων», Λάμπρος Πρέκας.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τη Νίκη, καθώς η τεχνική ηγεσία θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή της.

Κάλεσμα της διοίκησης
Η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης με ανακοίνωση που εξέδωσε καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό «παρών» στο σημερινό παιχνίδι με τον Φίλιππο Βέροιας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στο πιο δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, η διοικούσα επιτροπή μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καλεί τον κόσμο, να στηρίξει την ομάδα και με την παρουσία του, τον παλμό και τον ενθουσιασμό από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, να δώσει ώθηση στους παίκτες και το προπονητικό τιμ προκειμένου να πάρουμε μια πολύ σημαντική νίκη που είναι απαραίτητη για να φτάσουμε πιο κοντά στο όνειρο της ανόδου στην Β΄ Εθνική Κατηγορία. Ο κόσμος της Νίκης, είναι η ψυχή και δίνει το έναυσμα στην ομάδα για να συνεχίσουμε.. Όλοι στο παιχνίδι της Κυριακής στο Κλειστό της Ν. Ιωνίας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις