Για τη δεύτερη νίκη αναμετρώνται Γ.Σ. Βόλου-Ολυμπιακός Β.

Η 2η αγωνιστική των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ διεξάγεται σήμερα Κυριακή. Το μεγάλο παιχνίδι γίνεται στο κλειστό «Βάκης Παρασκευόπουλος», εκεί όπου ο Γ.Σ. Βόλου θα υποδεχθεί στις 19.00 τον Ολυμπιακό, σ’ ένα ματς με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στο μίνι πρωτάθλημα, με τον Ολυμπιακό να επικρατεί στην πρεμιέρα του ΑΟ Καλαμπάκας στο κλειστό του ΕΑΚ με 75-53, ενώ ο Γ.Σ. Βόλου σημείωσε μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 62-64 επί του Αμπελώνα στη Λάρισα.
Ο Γιώργος Βλιώρας και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Γκουγκουτούδης δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και θα έχουν όλους τους παίκτες στη διάθεσή τους. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας βρίσκονται οι Καραγεώργος, Παπούλιας, Ίλτσογλου Μπόγδανος, Λουλούδης, Παρασκευάς, Αναστασόπουλος, Σκαμάγκας, Τζήμας και Καραθάνος.
Από την άλλη πλευρά ο Γ.Σ. Βόλου έδειξε στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Αμπελώνα, μια ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο, πως είναι πολύ δυνατός και θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Οι «μαυραετοί» βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση και δηλώνουν έτοιμοι για το σημερινό παιχνίδι. Οι Γιώργος Κοσμάτος και Γιώργος Ντάκης θα στηριχθούν στους εξής παίκτες: Κωστούλα, Καλογερόπουλο, Σταθούρο, Ζήση, Μούτσιο, Χριστομάνο, Παυλόπουλο, Τσίρο, Σιδερή, Κουρουπάκη, Παλάσκα, Ζαρογιάννη.
Στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής θα αναμετρηθούν στην Καλαμπάκα η τοπική ομάδα με τον Αμπελώνα. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ και οι διαιτητές:
Κλ. Καλαμπάκας 20.00 Α.Ο. Καλαμπάκας-ΓΣ Αμπελώνα, διαιτητές: Ζαχαρής, Παργιανόπουλος
Κλ. «Β. Παρασκευόπουλος» 19.00 Γ.Σ. Βόλου-Ολυμπιακός Β, διαιτητές: Δεσλής, Τζαφλέρης, γραμματεία: Γκαλίδη, Βελετζάς, Σακελλαροπούλου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις