Χιλιάδες δρομείς έστειλαν μήνυμα από τοv Βόλο (100+photos)

Η Παραλία του Βόλου γέμισε χθες το απόγευμα από χιλιάδες δρομείς, απ’ όλη την Ελλάδα και όχι μόνο, οι οποίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα, πως ο αθλητισμός είναι για όλους, έχοντας ως σύνθημα «Τρέχουμε για την υγεία μας».

Πέρα από τους αθλητές που έτρεξαν στον 4ο Ημιμαραθώνιο 21 χιλιομέτρων, τον οποίο διοργάνωσαν η Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου, με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Μαγνησίας, της Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας και όλων των φορέων, εκατοντάδες ήταν οι δρομείς που έτρεξαν στον 25ο Αγώνα Δρόμου Υγείας 5 χιλιομέτρων, όπως και τα παιδιά μέχρι 12 ετών που έτρεξαν 500 μέτρα. Ο αγώνας που έλαβαν μέρος μικρά παιδιά δεν ήταν ανταγωνιστικός και είχε ως σκοπό να αναδειχθεί η χαρά της συμμετοχής, γι’ αυτό δεν θα κρατήθηκαν χρόνοι και αποτελέσματα και απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλα τα παιδιά.

Εκτός από τους πρωταθλητές υψηλού επιπέδου και μέλη της Εθνικής μας ομάδας, στους αγώνες μετείχαν δρομείς από την Κύπρο και τις βαλκανικές χώρες.

Συμβολικά έτρεξαν ηλικιωμένοι από το Γηροκομείο Βόλου, ερασιτέχνες αθλητές, παιδιά από την «Κιβωτό του Κόσμου», γονείς με τα παιδιά τους και ΑμεΑ.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον αγώνα δρόμου 500 μέτρων για παιδιά μέχρι 12 ετών. Ακολούθησε η εκκίνηση του Ημιμαραθωνίου, με αφετηρία την Παραλία Βόλου (μπροστά από το Πανεπιστήμιο).

Η διαδρομή που ακολουθήθηκε ήταν Παλιά- Εκθεσιακό-Πευκάκια-Αλυκές-Αγ. Στέφανος και επιστροφή  με τερματισμό την Παραλία του Βόλου, Πανεπιστήμιο (κτίριο Παπαστράτου).
Ο αγώνας Δρόμου Υγείας 5 χλμ. είχε αφετηρία και τερματισμό την Παραλία του Βόλου, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Το βράδυ στην Παραλία του Βόλου έγιναν οι απονομές στους νικητές και στις νικήτριες των αγώνων, με την εκδήλωση να στέφεται με απόλυτη επιτυχία.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από τον Ημιμαραθώνιο, τον αγώνα δρόμου 5 χλμ και των αγώνα 500 μ. όπου έτρεξαν παιδιά:

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις