Συγκροτήθηκε σε σώμα το Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Π.Π.Ε.

Σε σώμα συγκροτήθηκε το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης μετά τις πρόσφατες εκλογές της Π.Ε.Π.Π.Π.Ε.. Πρόεδρος εξελέγη ο Χαράλαμπος Ρέλλας ενώ καθήκοντα Αντιπροέδου ανέλαβε ο Νικόλαος Καρύδας, ο Ευάγγελος Κουτσογιάννης Γενικός Γραμματέας της Ένωσης και Ταμίας ο Jan Alexander Nomikos (Γιάννης Νομικός).

Αναλυτικά:

Συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης που αποτελείται από τα 7 μέλη του τα οποία εξελέγησαν στις πρόσφατες εκλογές της Π.Ε.Π.Π.Π.Ε.

Πρόεδρος της Π.Ε.Π.Π.Π.Ε. θα είναι  ο Χαράλαμπος Ρέλλας ενώ καθήκοντα Αντιπροέδου ανέλαβε ο Νικόλαος Καρύδας, ο Ευάγγελος Κουτσογιάννης Γενικός Γραμματέας της Ένωσης και Ταμίας ο Jan Alexander Nomikos (Γιάννης Νομικός).

Στο 7μελές Διοικητικό Δυμβούλιο της Π.Ε.Π.Π.Π.Ε. μετέχουν 3 συνάδελφοι ως Μέλη με εξαιρετική προσφορά και είναι οι Παύλος Κόκοτος,  Μιχαήλ Πούλιος, Κώστας Κατσαγάνης και με Αναπληρωματικά Μέλη Γεώργιος Κατσαρός, Νικόλαος Μάστορας και Χρύσανθος Παπανάκος.

Σκοπός μας είναι η επίλυση των προβλημάτων του κλάδου μας με τους Κοινωνικούς Εταίρους διαμέσου του Κοινωνικού Διαλόγου.

 

Η σύνθεση του Δ.Σ. της Π.Ε.Π.Π.Π.Ε. έχει ως εξής :

 

Πρόεδρος                        Χαράλαμπος Ρέλλας

Αντιπρόεδρος                   Νικόλαος Καρύδας

Γενικός Γραμματέας          Ευάγγελος Κουτσογιάννης

Ταμίας                             Jan Alexander Nomikos

Μέλος                              Παύλος Κόκοτος

Μέλος                              Μιχαήλ Πούλιος

Μέλος                              Κωνσταντίνος Κατσαγάνης

Αναπληρωματικά Μέλη      Γεώργιος Κατσαρός, Νικόλαος Μάστορας, Χρύσανθος Παπανάκος

 

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ Π.Ε.Π.Π.Π.Ε.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις