Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό… για τον Παγασητικό

Ένα ημίχρονο καλού ποδοσφαίρου ήταν αρκετό για τον Παγασητικό, προκειμένου να κάνει το χρέος του και να κερδίσει στο βοηθητικό του ΕΑΚ τον Άνθιμο Γαζή με 3-0. Και τα τρία τέρματα για τους γηπεδούχους σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο,  ενώ στο δεύτερο μέρος με εξασφαλισμένο το αποτέλεσμα, αλλά και με έντονη την ζέστη που επηρέασε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κατά πολύ.

Σχεδόν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης ο Ανθ. Γαζής δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις, σημειώνοντας ότι η ομάδα του Σούλη Κατσικαδάμου αγωνίζονταν από το 74’ με ποδοσφαιριστή λιγότερο, λόγω τραυματισμού του Σεραφείδη που δεν μπόρεσε να αντικατασταθεί, αφού δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος ποδοσφαιριστής.
Δυο γκολ για τους γηπεδούχους ο Δουλάς (φωτο αριστερά), που άνοιξε κι έκλεισε το σκορ.

Το 1-0 έγινε από πολύ νωρίς, όταν Δημητρίου και Δουλάς συνδυάστηκαν πολύ όμορφα, με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα στο 8’.
Λίγο αργότερα (15’) ο Δημητρίου με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 2-0, για να έχουμε το 3-0 και πάλι από τον Δουλά (33’), ο όποιος μετά από κόντρα πήρε την κατοχή της μπάλας μέσα στα αντίπαλα καρέ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΣ: Κλεάνθης, Γκατζούνας, Μυλωνάς, Χαλκίδης, Καράνταγλης, Λάιος, Δουλάς (83’ Ρουσσάς), Κουτλουμπάσης (65’ Τσένα), Ανδρέου (74’ Καραγιώργος) Δημητρίου (84’ Τσολάκης) Μάρκος
ΑΝΘ. ΓΑΖΗΣ: Γκούρης, Βούλγαρης, Σένκο, Αλεξίου (50’ Καρούτσος) Λάσκος, Κατσικαδάμος, Σεραφίδης, Μπόγιαν (46’ Μπάφας), Ταφίλης, Κίτσας, Δημόπουλος

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις