“Καίγεται” για νίκη ο ΓΣ Αλμυρού με Αμπελωνιακό

Τον Αμπελωνιακό υποδέχεται σήμερα Κυριακή 17/5 ο Γ.Σ. Αλμυρού, για την 3η αγωνιστική των αγώνων μπαράζ για άνοδο στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Το παιχνίδι θα φιλοξενηθεί στο στάδιο «Αθανάσιος Ραγάζος» και θα αρχίσει στις 17.00. Η αναμέτρηση είναι καθοριστικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Ιδιαίτερα όμως για…

…τον Γυμναστικό που θέλει πάση θυσία τη νίκη.
Από πλευράς ΓΣΑ αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Φαράντου και Χειλά. Ο πρώτος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τη μέση του, ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Στον αντίποδα, επιστρέφει ο Μαλισσόβας που στο ματς της Τετάρτης με την Πύδνα εξέτισε την ποινή μίας αγωνιστικής για την αποβολή του στον Παλαμά.
Στη διάθεση του τεχνικού Λευτέρη Καλογήρου θα είναι οι: Πλακαρός, Κυριάκος, Π. Βούλγαρης, Γρούνας, Ακριβούσης, Τσιάτσιος, Κρανάς, Τσόγκας, Κουρτέλης, Μαλισσόβας, Ράπτης, Ν. Βούλγαρης, Αναστασίου, Αντζούρης, Μαντζανάς, Βασίλης, Πλαβός, Αραπίτσας και ίσως οι Χειλάς, Φαράντος.
Το σημερινό κρίσιμο παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Ευάγγελος Γρατσάνης με βοηθούς τους κ.κ. Ευθύμιο Κουρέντα και Θεόδωρο Νταλούκα της ΕΠΣ Τρικάλων. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Παναγιώτης Μαυρόπουλος της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Η βαθμολογία
(σε 2 αγώνες)
1. Πύδνα 4-2 6
2. Ατρόμητος 2-0 4
3. Αμπελωνιακός 1-2 1
4. Γ.Σ. Αλμυρού 1-4 0

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις