Ολυμπιακός Β.: Κέρδισε Αθηναϊκό, στα πλέι-άουτ με Εσπερίδες (photos)

Καλύτερος σε όλο το παιχνίδι ο Ολυμπιακός Β. επικράτησε στο κλειστό γυμναστήριο του ΕΑΚ του Αθηναϊκού με 70-55 για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 γυναικών. Η βολιώτικη ομάδα πήρε από την αρχή την πρωτοπορία στο σκορ και τη διατήρησε σ’ όλο το διάστημα της αναμέτρησης. Έτσι, μετά τη σημερινή του νίκη, ο Ολυμπιακός Β. θ’ αντιμετωπίσει στα πλέι-άουτ τις Εσπερίδες με τις οποίες έχει από μία νίκη και από μία ήττα.

Το πρωτάθλημα της κανονικής περιόδου ολοκληρώνεται την ερχόμενη αγωνιστική οπότε οι «ερυθρόλευκες» παίζουν στην Αθήνα με τον Πρωτέα Βούλας. Στο σημερινό ματς δεν αγωνίστηκε η Ζέρβα που έχει πρόβλημα στο γόνατο, όπως και η Ζήτη, ενώ από τον Αθηναϊκό δεν έπαιξε η Αμερικανίδα Μακ Κέι, όπως και η άλλη Αμερικανίδα Λιτλ, που έχει ήδη ολοκληρώσει τη συνεργασία της με την αθηναϊκή ομάδα

Κορυφαία των «ερυθρολεύκων» ήταν η Άντριους με 28 πόντους, ενώ από τις ηττημένες η Κόνιαλη

Πεντάλεπτα: 17-11, 32-24, 50-41, 70-55

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β. (Καπουρνιώτης): Κυριατζίδου 8 (2), Παγκαλίδου, Γαλιατσάτου, Ταντουρόφσκα 9 (3), Σουλτάνη 8, Αγαγιώτου, Άντριους 28 (1), Αρτεμισίου 2, Τότση, Ουίλιαμς 6, Κωτούλα 3, Δεληγιάννη 6.

ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Καλογερόπουλος): Τζανετάτου 8, Στούπα 11 (1), Τραγούλια 2, Δορδοκίδη 2, Κόνιαλη 15, Βαλαβάνη, Σλούκα, Σουάν 17.

Δείτε μέσα από τον φωτογραφικό φακό του goalpost.gr στιγμιότυπα από την αναμέτρηση των δύο ομάδων:

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις