Λήγουν στις 18/5 οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Βόλου και τον 22ο Δρόμο Υγείας

Ο 1ος Ημιμαραθωνίος Βόλου όπως και ο αγώνας για όλη την οικογένεια 22ος Δρόμος Υγείας 3 χιλιομέτρων, μπαίνουν στην τελική ευθεία για τη διεξαγωγή τους καθώς το επόμενο Σάββατο 23 Μαΐου εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα θα σταθούν στη γραμμή της αφετηρίας, δίνοντας το μήνυμα της άθλησης σε όλους. Τα ωφέλη που…

…προκύπτουν είναι ποικίλα για τη πόλη του Βόλου και όλη τη Μαγνησία, καθώς ενισχύεται ο αθλητικός τουρισμός χάρη στους επισκέπτες που θα βρεθούν μαζικά στη περιοχή με τις οικογένειές τους.
Οι ετοιμασίες είναι πυρετώδεις για να λειτουργήσουν όλα στην εντέλεια, και για να διαφημιστεί η πόλη μας σε όλη την Ελλάδα αφήνοντας θετικές εντυπώσεις από την οργάνωση και την όμορφη παραθαλάσσια διασρομή σε όλους τους συμμετέχοντες. Ο αγώνας διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου, τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου ,την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Σημειώνεται ότι για τη καλύτερη οργάνωση και τις ετοιμασίες των υλικών που θα διανεμηθούν στους συμμετέχοντες, οι εγγραφές θα κλείσουν τη Δευτέρα 18 Μαΐου, συνεπώς όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να γραφτούν μέχρι την ημερομηνία αυτή στο λινκ https://results.chronolog.gr/registration.aspx?h=84793962d0f29462a1dfcb68795e69c7
Το λινκ δημοσιεύεται και στη σελίδα του συλλόγου στο facebookhttps://www.facebook.com/sdyvolou?ref=hl , μαζί με τη προκήρυξη, τον χάρτη των διαδρομών και με όλα τα νέα που αφορούν τον αγώνα.
Θυμίζουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και καρδιολογικό έλεγχο. Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο ειδικά κατασκευασμένο για τον αγώνα, και αναμνηστικό T-Shirt με το λογότυπο του αγώνα. Η χρονομέτρηση των δρομέων και για τους δύο αγώνες θα γίνεται ηλεκτρονικά με τσιπ χρονομέτρησης, στην εκκίνηση, το σημείο αναστροφής και στον τερματισμό.
Σημειώνεται ότι τη Πέμπτη 14 Μαΐου και ίδια ώρα με την εκκίνηση του αγώνα, πραγματοποιήθηκε από δρομείς του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Βόλου και την υποστήριξη ποδηλατών, test event στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου ώστε να γίνουν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες που θα πρέπει να προσεχθούν από τη διοργάνωση.
Για περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και τις εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν Δ/νση Αθλητισμού στο τηλέφωνο 24210 71.770 κ.Κώστας Κυριαζής, και 6976219521 – 2421023523 Τρύφωνος Σπύρος κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 με Γκλαβάνη στον Βόλο.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ Ν.ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΤΑΜΠΑΚΙΩΤΗΣ ALGIDA
ΝΕΡΑ ΔΙΟΣ Σ.ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε.
ΕΨΑ
ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΚΑΡΑΛΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΒΟΛΟΣ
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΕΝΤΡΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ
PEUGEOT
ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΛΑΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ
ASPIRINA ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ 160
ΖΑΓΟΡΙΝ
FARMNET – HIGH5
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ FOOD SERVICE
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΝΕΦΕΛΗ
ΦΙΛΟΜΗΛΑ ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ
ΣΑΜΙΟΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ
ΚΟΤΡΟΥΤΣΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ
RunningNews.gr
Daedalus Air-Video’s Production’s

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:
RunningNews.gr
Τ.R.Τ.
εφημερίδα Ταχυδρόμος
εφημερίδα Θεσσαλία
Sport FM 89.5 Βόλος

Ο αγώνας διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις