Άρχισε ο σχεδιασμός στον Ολυμπιακό Βόλου

Όπως έχει ανακοινωθεί από επίσημα χείλη και συγκεκριμένα του γραμματέα του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μουρτζίνου, οι διοικούντες τον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου θα φροντίσουν να παραδώσουν σ’ αυτούς που θα αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα, μια ομάδα που θα λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα. Χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες και μ’ έναν βασικό κορμό παικτών, ικανών να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό την προσεχή αγωνιστική περίοδο να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει αρχίσει ο σχεδιασμός, καθώς οι ιθύνοντες του Ερασιτέχνη έχουν κάνει τις πρώτες επαφές με τους παίκτες εκείνους που θέλουν να κρατήσουν στην ομάδα. Είναι γεγονός, πως όλοι σχεδόν οι ποδοσφαιριστές επιθυμούν να παραμείνουν στον Ολυμπιακό, καθώς δηλώνουν ευχαριστημένοι από την αντιμετώπιση που είχαν από τη διοίκηση, αλλά και από το κλίμα που επικράτησε στα αποδυτήρια στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Παρά το γεγονός ότι το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής ολοκληρώθηκε φέτος πολύ νωρίς, στον Ολυμπιακό θέλουν να κλείσουν άμεσα κάποια θέματα που άπτονται της λειτουργίας της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο και στη συνέχεια θα φροντίσουν να βρεθεί μία διοικούσα επιτροπή, που θα απαρτίζεται από άτομα που θα γνωρίζουν το αντικείμενο και θα μπορούν να δώσουν όραμα στους φιλάθλους της ομάδας.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις