Στον τελικό του πρωταθλήματος Παίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ προκρίθηκε η Αργώ

Μεγάλη  νίκη  των παίδων  της Αργούς στη Λαμία με 3-1 σετ επί του ΑΠΣ Φθία στον επαναληπτικό  ημιτελικό του πρωταθλήματος και πρόκριση  της βολιώτικης  ομάδας  στον τελικό της ΕΣΠΕΚΕΛ. Η Αργώ πήγε  στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ως αουτσάιντερ, αφού  στο πρώτο  παιχνίδι  του Βόλου  είχε ηττηθεί  με 3-2. Το πείσμα  όμως και το πάθος των αγοριών της Αργούς, της έδωσαν τη νίκη με καλύτερο σκορ και ταυτόχρονα μια θέση στον τελικό  της διοργάνωσης, στον οποίο θα αντιμετωπίσει  σε ουδέτερο γήπεδο την Ε.Α. Λάρισας, η οποία κέρδισε, στον άλλο ημιτελικό, την Άμιλλα Τρικάλων.

Για την ομάδα του Βόλου το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά, αφού μπήκε στον αγώνα με πολλά λάθη, που έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 1-0 σετ.  Τα πράγματα άλλαξαν στα επόμενα δύο σετ, με την Αργώ να βρίσκει τον εαυτό της και με πολύ καλή απόδοση να παίρνει κεφάλι στο σκορ με 2-1 σετ. Στο 4ο σετ οι γηπεδούχοι προέβαλαν μεγάλη αντίσταση και βρέθηκαν να προηγούνται 22-18, όταν στο σημείο εκείνο οι Βολιώτες έβγαλαν τα ψυχικά αποθέματα που διέθεταν και με σωστές ενέργειες σε σέρβις και μπλοκ κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Πολύ  καλή  η διαιτησία  από το διαιτητικό  τρίο των Καζαντζής,  Στάϊκου και Καραβάνα.

Τα σετ: 25-17, 17-25,17-25,  21-25
ΦΘΙΑ ΛΑΜΙΑΣ: (Μακρής) Μακρής,Τσατζαλής,Πασσάς,Καραπατής, Σιακούφης,Παππής, Τσαδήμας, Λάγιος, Ρίζος, Θωμάς.
ΑΡΓΩ: (Γεωργουλάς) Πασχαλίδης, Ξενοκώστας, Αναστασίου, Σαράτσης, Κασιούρας, Σκιαθίτης, Βυσαρίου, Σπανουδάκης, Παξιμαδάκης, Ιωνάς, Χαβδούλας, Ρουσμένης, Σενγκέργι.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις