Φιλικό με Σπάρτακο για τις κορασίδες του Ολυμπιακού Β. (photos)

Φιλικό αγώνα με την πρωταθλήτρια του Νομού Λάρισας ομάδα του Σπάρτακου, έδωσε η πρωταθλήτρια Μαγνησίας ομάδα μπάσκετ κορασίδων του Ολυμπιακού Βόλου. Οι παίκτριες και των δύο ομάδων προσέφεραν όμορφο μπάσκετ κι απέδειξαν πως δίκαια αποτελούν, μαζί με ταλαντούχες καλαθοσφαιρίστριες και άλλων ομάδων το μέλλον του Θεσσαλικού μπάσκετ

Για την ιστορία αναφέρουμε πως ο Ολυμπιακός Β. επικράτησε με 66-33, ενώ το ματς ήταν σε ανταπόδοση του φιλικού που είχαν δώσει πριν από λίγες μέρες οι δύο ομάδες στη Λάρισα, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο συλλόγων.

Τον αγώνα διαιτήτευσαν αφιλοκερδώς οι διαιτητές Σκοτεινιώτη Κερασία και Ηλιόπουλος Δαυίδ, ενώ χρέη γραμματείας έκανε και πάλι αφιλοκερδώς η κριτής και μητέρα αθλήτριας του Ολυμπιακού Β. Αλεξία Γκαλίδη.

Με τις νεαρές “ερυθρόλευκες” αγωνίστηκαν οι: Στάμου, Μοδέα, Παρασχάκη, Δεμελή, Τζανετοπούλου, Σιουμουρέκη, Χαβδούλα, Γκέτσιου, Γκρίνια, Στάθη Ι., Στάθη Φ., Αναστασιάδη

Αμέσως μετά τον αγώνα, η ομάδα του Σπάρτακου, μαζί με τις νεαρές “ερυθρόλευκες” παρακολούθησαν τον αγώνα για την Α1 γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό Β. και τον Αθηναϊκό. Δείτε τις φωτό που ακολουθούν:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις