Μπίλης : «Φαβορί για την πρώτη θέση ο ΝΠΣ Βόλος»

Ο Λεωνίδας Μπίλης μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» για τα μπαράζ, τον Ηρακλή, τους αντιπάλους του και την ενδεχόμενη αναδιάρθρωση στα πρωταθλήματα.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για τα μπαράζ και το πόσο θα επηρεάσει το κενό τις ομάδες:

Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία ακριβώς ίδια όπως και το πρωτάθλημα μας , το οποίο παίχτηκε δυστυχώς μέσα σε 6 μήνες. Ειδικά στον όμιλό μας παίχτηκαν 30 αγωνιστικές σε 6 μήνες. Είναι πραγματικά δύσκολο πρωτάθλημα και ειδικότερα η διαδικασία των μπαράζ είναι αρκετά επώδυνη. Οι 4 ομάδες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, δεν γνωρίζουν την δυναμικότητα του κάθε ομίλου, αλλά επειδή κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος παρακολουθούσα τους άλλους ομίλους , οφείλω να σας πω πως είναι πολύ δύσκολες οι ομάδες. Θα είναι αρκετά αμφίρροπο αυτό το μίνι πρωτάθλημα των 6 αγωνιστικών.

Αν ξεχωρίζουν οι ομάδες από άποψη δυναμικότητας

Επειδή τις παρακολούθησα από την αρχή μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, αλλά και την ενίσχυσή τους κατά την μεταγραφική περίοδο έχω ολοκληρωμένη άποψη. Θεωρητικά, κατά την άποψή μου η πιο δυνατή ομάδα είναι ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς σκαμπανεβάσματα, με δομή από το πρώτο παιχνίδι, με στόχο τον πρωταθλητισμό και ελάχιστες απώλειες κατά την διάρκεια της σεζόν. Μην ξεχνάμε πως ο Ηρακλής ξεκίνησε νωθρά γιατί δεν ήταν έτοιμος και βδομάδα με την βδομάδα γινόταν καλύτερος. Ο ΝΠΣ αυτή την στιγμή είναι το μεγάλο φαβορί για την 1η θέση των 4 ομάδων και ακολουθεί για εμένα ο Ηρακλής.

Ο Ηρακλής είναι μια ομάδα που σίγουρα μετράει η φανέλα και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο πιο δύσκολο όμιλο . Υπάρχει επίσης μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως το Παραλίμνι, με πολύ καλό ρόστερ, με έμπειρους παίκτες, καλή οργάνωση ξεχώρισε και όποιος την υποτιμήσει θα έχει πρόβλημα. Από εκεί και πέρα υπάρχει και η Λευκάδα στην οποία έχω δουλέψει, γνωρίζω πρόσωπα και πράγματα, γνωρίζω κάποιους ποδοσφαιριστές που υπήρχαν από τότε όπως ο αρχηγός, ο Ιασσωνίδης ο Κώστας. Είναι μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα αλλά δυσκολεύεται αρκετά και στο να κερδίσει.

Έχει αρκετά καλή άμυνα αλλά δεν είναι από τις ομάδες που θα σκοράρουν σε κάθε παιχνίδι. Ο Τηλυκράτης είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα από τον κ.Πατζιαρά ειδικότερα αμυντικά, όμως δεν ξεχώρισε όπως τους άλλους 3 για την μεσοεπιθετική της γραμμή. Το ποδόσφαιρο μέσα στον αγωνιστικό χώρο δεν παίζεται με τις πιθανότητες και τα προγνωστικά, θα είναι πολύ αμφίρροπο και θα παίξει πολύ σημαντικό το πόσο προετοιμάστηκαν οι ομάδες αλλά και πόσο τους επηρέασε αν τους επηρέασε το κενό.

Για το κενό που μεσολαβεί για τις ομάδες που δεν μετέχουν στα μπαράζ μέχρι την έναρξη του επόμενου πρωταθλήματος:

Δεν είναι σωστό αυτό. Πρέπει να καθίσουν κάτω οι άνθρωποι της ΕΠΟ που είναι υπεύθυνοι γι’ αυτό και ο κ.Ψαρόπουλος. Πρέπει να υπάρξει ένας καλύτερος σχεδιασμός όχι μόνο για την Γ’ εθνική αλλά και για την Β’. Κατά την άποψή μου είναι αναγκαία μια αναδιάρθρωση. Το πρωτάθλημα έχει πάρα πολλά κενά. Οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ένα βήμα πριν τις επαγγελματικές κατηγορίες να παίζουν 6 μήνες και να κάθονται άλλους 6.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις