Θέση βασικού με ΑΕΚ παίρνει ο Τριανταφυλλάκος

Με πρωινή προπόνηση στο EAK θα συνεχιστεί σήμερα Δευτέρα 18/5 η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα. Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τους…

…κενούς χώρους, που ενδεχομένως θα αφήσει η ΑΕΚ, η οποία από τη φύση της είναι μια πολύ επιθετική ομάδα.
Αν και ακόμη είναι νωρίς για να κάνουμε προβλέψεις, όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει η τεχνική ηγεσία στο ΟΑΚΑ, δεν βλέπουμε ο Ελευθερόπουλος να προχωρά σε αλλαγές, όσον αφορά το βασικό σχήμα. Με εξαίρεση, όπως όλα δείχνουν, την επιστροφή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου, ο οποίος εξέτισε την ποινή του, ενώ ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού στο πέλμα.
Ο Αλέξανδρος Νικολιάς δεν είναι 100% έτοιμος από τη θλάση που τον ταλαιπώρησε και από τη στιγμή που έχει χάσει πολλές προπονήσεις, το πιθανότερο είναι να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει φορέσει στο πρόσφατο παρελθόν την φανέλα της ΑΕΚ, αναμένεται να είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο Βόλο.
Απόλυτα εντάξει είναι ο Φίλιππος Σκοπελίτης, ο οποίος δεν αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό και όπως όλα δείχνουν ο προπονητής του Ολυμπιακού θα του εμπιστευτεί, για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, μία θέση στο βασικό σχήμα.
Θυμίζουμε, πως ο Χερόν Μπεριάν δεν υπολογίζεται μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς υπέστη κάταγμα μεταταρσίου και βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις