Είδε το… χάρο με τα μάτια της η Αναγέννηση Κ.

Κάτι από Λίβερπουλ στην Κωνσταντινούπολη έπαθε η Αναγέννηση Καρδίτσας και κατάφερε να… σώσει την παρτίδα κόντρα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό. Οι γηπεδούχοι δεν υπήρχαν στο… γήπεδο, με αποτέλεσμα στο πρώτο ημίχρονο να βρεθούν πίσω στο σκορ με 0-3(!) από τους Κρητικούς κυνηγώντας ουσιαστικά στο υπόλοιπο του ματς ένα θαύμα.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε όταν στο 22’ ο Κωνσταντινόπουλος με αυτογκόλ έκανε το 0-1, ενώ στο 32’ και το 45’, οι Ξυδάς και Λεό διαμόρφωσαν το 0-3, δίνοντας παράσταση νίκης στην ομάδα τους.

Ωστόσο, στο β’ μέρος έγινε το… θαύμα. Σουντούρα (63’), Τζέκος (72’) και Πλαβούκος με πέναλτι (89’) διαμόρφωσαν το 3-3 χαρίζοντας ένα βαθμό στην ομάδα τους, ο οποίος είναι πολύ σημαντικός, αφού της διατηρεί εκτός ζώνης υποβιβασμού.

Συγκλονιστική εξέλιξη υπήρξε και στο άλλο ματς που διεξήχθη την ίδια ώρα, με τον Αιγινιακό να παίρνει μεγάλη νίκη με 2-1 μέσα στην έδρα του Πανσερραϊκού και το νικητήριο γκολ να μπαίνει στις καθυστερήσεις.

Στο πρώτο λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, ο Αιγινιακός έκανε το 1-0 με σκόρερ τον Πέριτς. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός πίεσε, είχε δοκάρι και τελικά βρήκε το γκολ στο 89’ με τον Ενόμα, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, παίρνοντας τη νίκη στο 93’ με τέρμα που πέτυχε ο Σοφιάνης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις