Υποβίβασε τον Πανσερραϊκό ο Αιγινιακός

Σπουδαία νίκη μακριά από την έδρα του που τον κρατά ζωντανό στην μάχη της παραμονής πέτυχε ο Αιγινιακός, εν αντιθέσει με τον Πανσερραϊκό ο οποίος πολύ δύσκολα θα παραμείνει μετά την σημερινή του στην κατηγορία. Όσον αφορά τα του αγώνα η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Αυτό είχε σαν συνέπεια στο 7΄ τα «λιοντάρια» να φτάσουν κοντά στο γκολ το σουτ όμως του Ρούσσου αποκρούστηκε με τα πόδια από τον Τόλιο.

Από το σημείο εκείνο και μετά το παιχνίδι απέκτησε καλό ρυθμό με συνέπεια να έχει από δύο καλές στιγμές μία για κάθε ομάδα. Στο 19΄ το σουτ του Ζούρκου πέρασε ελάχιστα έξω από το τέρμα του Πολίτη, ενώ στο 28΄ ο Ενομό προσπάθησε να νικήσει με προβολή τον Τόλιο χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στο 32΄ η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη είχε μια ακόμα καλή στιγμή για να φτάσει στο γκολ, το σουτ όμως του Παπουτσογιαννόπουλου πέρασε λίγο έξω από την εστία του Τόλιου.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν τα «λιοντάρια», το πέτυχαν οι φιλοξενούμενοι στο 44΄ με τον Πέριτς αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό του ημιχρόνου. Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 53΄ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-1, το φάουλ όμως του Κάκκο σταμάτησε στο δοκάρι του Τόλιου. Ότι δεν κατάφεραν οι Σερραίοι σε εκείνο το χρονικό σημείο, το πέτυχαν στο 89΄ με το τέρμα του Ενομό. Οι «κυανόμαυροι» όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και στο 93΄ χάρη σε τέρμα του Σοφιάνη έκαναν το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πολίτης, Τσελεπίδης (46′ Κρητικός), Ποζατζίδης, Ρούσσος, Τσαμούρης, Αναστασόπουλος (46′ Στέβιτς), Ναζίμ (64′ Δούμτσιος), Παπουτσογιαννόπουλος, Κάκκο, Πόζογλου, Ενομό.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Προσκυνητόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πετρούσης, Γκατσολάρι, Τοπαλίδης (35′ Πέριτς), Σοφιάνης, Ζούρκος (76′ Πολύζος), Τσολακίδης (82′ Ανδρικόπουλος).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις