Λίβας: Να κερδίσουμε τη Νίκη Βόλου και να προχωρήσουμε

Ο Αστέρας Ιτέας κέρδισε με σκορ 2-0 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Βόλου στην έδρα του, στον τελικό του ομίλου για το Κύπελλο Ερασιτεχνών. Ο Κώστας Λίβας στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη βολιώτικη ομάδα, τονίζοντας πως ο Αστέρας θέλει να προχωρήσει στο θεσμό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά:

«Πετύχαμε μια πολύ δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο που άλλωστε το ξέραμε, είχαμε πληροφορίες ότι είναι πολύ καλή ομάδα και δεν είναι τυχαίο ότι είναι πρωτοπόρος στην ΕΠΣ Λάρισας. Θεωρώ ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καθόλου καλοί. Ήμασταν τυχεροί που βάλαμε το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ουσιαστικά ανέβηκε η ψυχολογία μας. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω πως μια ομάδα υπήρχε στο γήπεδο κι αυτή ήμασταν εμείς. Ήμασταν πάρα πολύ καλοί, χάσαμε πολλές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς αρκετά νωρίτερα. Έστω και στις καθυστερήσεις πάλι καταφέραμε και κάναμε το 2-0 και συνεχίζουμε στην επόμενη φάση του θεσμού του Κυπέλλου, στην οποία θέλουμε να διακριθούμε και έχουμε δώσει εκεί όλο το βάρος της μετέπειτα πορείας μας.

Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά ειδικά από την προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου. Συνεχίζουμε, το άσχημο είναι ότι παίζουμε σε δυο εβδομάδες και δεν έχουμε ρυθμό. Θα προσπαθήσουμε μέσα από τις προπονήσεις να κρατήσουμε τα παιδιά σε καλό ρυθμό ώστε να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι που είναι με τη Νίκη Βόλου και να καταφέρουμε να κερδίσουμε για να προχωρήσουμε κι άλλο στο θεσμό του Κυπέλλου.

Συγχαρητήρια στην ομάδα του Οικονόμου Τσαριτσάνης και να ευχηθώ τα καλύτερα για την μετέπειτα πορεία του».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις