Χειροπέδες στον πρώην πρόεδρο του ΟΦΗ, Φώτη Τσάλο

Χειροπέδες στον πρώην πρόεδρο της ομάδας του ΟΦΗ Φώτη Τσάλο, στον αδελφό του και στον γιο του πέρασαν τη Δευτέρα 23 Απριλίου άνδρες του Τμήματος Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Κρήτης έπειτα από «ντου» που έκαναν σε τρία καταστήματα και μία αποθήκη που διατηρεί στη Χερσόνησο στο Ηράκλειο.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με «ράμπο» του ΣΔΟΕ της Αττικής που τις προηγούμενες ημέρες έκαναν απόβαση στο νησί, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν άνοιξαν τις πόρτες και βρέθηκαν μπροστά σε τόσες χιλιάδες προϊόντα-μαϊμού.

Ειδικότερα, περίπου 30.000 παπούτσια, ρούχα, αρώματα, βαλίτσες, γυαλιά ηλίου κ.ά., φαινομενικά γνωστών και πολυτελών εταιρειών, βρίσκονταν διάσπαρτα στους χώρους περιμένοντας τους μελλοντικούς αγοραστές τους. Φυσικά, η εισαγωγή τους είχε γίνει από τη «μαμά των απομιμητικών προϊόντων», που δεν είναι άλλη από τη μακρινή Κίνα.

Ίλιγγο προκαλεί και η ζημιά που υπέστησαν οι παθούσες εταιρείες, η οποία, σύμφωνα με τους εκπροσώπους τους, ξεπερνά τα 3.000.000 ευρώ.

Σε βάρος των τριών συλληφθέντων, 49, 47 και 24 ετών, σχηματίστηκε δικογραφία για διάθεση και πώληση απομιμητικών προϊόντων, πλαστογραφία και απάτη. Εδώ να σημειωθεί ότι ο Κρητικός επιχειρηματίας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς σε βάρος του είχε υποβληθεί αγωγή από τη γαλλική εταιρεία Louis Vuitton. Από τη μεριά του, ο κ. Τσάλος υποστηρίζει ότι για πολλά προϊόντα που κατασχέθηκαν έχει παραστατικά.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Κρήτης σε συνεργασία με την Επιχειρησιακή Διεύθυνση Σ.Δ.Ο.Ε. Αττικής, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

zougla.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις