Προχωρά το πλάνο στον Ολυμπιακό Βόλου

Το πλάνο πάνω στο οποίο θα βαδίσει ο Ολυμπιακός Βόλου τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας έχει αρχίσει και καταστρώνεται. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, ο οποίος είναι έτοιμος να αναλάβει ενεργό ρόλο στην ομάδα μαζί με κάποια άλλα άτομα – εφόσον τηρήσουν την υπόσχεσή τους ορισμένοι επιχειρηματίες του Βόλου, κάνουν μπροστά  και βοηθήσουν οικονομικά – το πλάνο θα προχωρήσει άμεσα. Ήδη έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Νίκο Τσεκούρα και τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη

Υπάρχει ένας βασικός κορμός 12-13 ποδοσφαιριστών από την χρονιά που ολοκληρώθηκε και πάνω σ’ αυτόν θα «χτιστεί» ο νέος Ολυμπιακός. Η νέα διοικούσα επιτροπή που θα αναλάβει να λειτουργήσει την ομάδα, σε συνεργασία με τον τεχνικό διευθυντή και τον προπονητή, θα φροντίσουν για την ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Πολλοί ποδοσφαιριστές επιθυμούν να έρθουν στον Ολυμπιακό, καθώς η ομάδα αποπνέει υγεία. Εξελίξεις, πάντως, όσον αφορά τα διοικητικά του Ολυμπιακού και το ποια άτομα θα στελεχώσουν τη διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου, αλλά και ποιος θα είναι προπονητής στην ομάδα, αναμένονται μέσα στον Μάιο. Ο Ερασιτέχνης πρόκειται να συγκαλέσει γενική συνέλευση των μελών του και εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις