«Δοκιμή ο τελικός, να δώσουμε ένα θετικό δείγμα σε FIFA και UEFA»

Για τη σύσκεψη σχετικά με τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Κυπέλλου μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, τονίζοντας ότι θα βρεθεί λύση για όλα τα ζητήματα, ενώ χαρακτήρισε τον αγώνα ως μία δοκιμή, η οποία θα πρέπει να προσφέρει ένα θετικό δείγμα σε FIFA και UEFA.
«Στη χθεσινή σύσκεψη υπήρχε διάθεση από όλες τις πλευρές για ό,τι καλύτερο. Εμείς είχαμε προετοιμαστεί με βάση το πλάνο του τελικού ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού το 2014. Αυτό που φοβάται τώρα η αστυνομία είναι η χρονική στιγμή, επειδή είναι λίγο τεταμένα τα πράγματα. Τότε οι δύο ομάδες είχαν πάρει από σχεδόν 21.000 εισιτήρια. Τώρα πιστεύω ότι θα δοθεί μία μέση λύση. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να οριστικοποιηθεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα ο αριθμός των εισιτηρίων, ώστε να οργανωθεί η μετακίνηση των οπαδών του με λεωφορεία και όχι με ιδιωτικά μέσα.
Αύριο το πρωί θα είμαστε στο ΟΑΚΑ και νομίζω ότι θα παρθούν τα οριστικά μέτρα για όλα τα ζητήματα. Έχει τοποθετηθεί και ο κ. Γραμμένος, η θέση μας είναι να γίνει η καλύτερη δυνατή γιορτή για το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να μάθει για ποιο λόγο είναι το ΟΑΚΑ η έδρα του τελικού. Κατάλαβαν, όμως, οι άνθρωποί του ότι το πιο ενδεδειγμένο και ασφαλές γήπεδο είναι το ΟΑΚΑ», είπε αρχικά ο κ. Γαβριηλίδης στον Fair Play FM, ενώ για τον κίνδυνο ποδοσφαιρικού Grexit ξεκαθάρισε τα εξής:
«Δεν υπάρχει κίνδυνος Grexit, όμως ο τελικός θα είναι μία δοκιμή. Θα πρέπει να κυλήσει όσο το δυνατόν καλύτερα, προκειμένου να δώσουμε ένα θετικό δείγμα, καθώς θα βρίσκονται πολλοί άνθρωποι της FIFA και της UEFA».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις