Παντζιαράς: «Η δύναμη του Ηρακλή είναι ο…. Ηρακλής»

Για τον αγώνα της Κυριακής στη Λευκάδα τοποθετήθηκε ο προπονητής του Τηλυκράτη, Ανδρέας Παντζιαράς. Όλα όσα σημείωσε ο τεχνικός του Τηλυκράτη Λευκάδας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Fair Play 96,1»:

Ο κ. Παντζιαράς τόνισε αρχικά: «Νομίζω ότι ο αγωνιστικός χώρος στο δικό μας γήπεδο είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με αυτού της Καλαμαριάς. Όσον αφορά τα μπαράζ, ελπίζω να γίνουν όμορφα παιχνίδια και οι δύο καλύτερες ομάδες να πάρουν το εισιτήριο. Στο θέμα της φιλοξενίας, τόσο η διοίκηση όσο και η κοινωνία της Λευκάδας είναι φιλόξενοι. Δε θέλουμε να είμαστε κομπάρσοι σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, θέλουμε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Σίγουρα τα φαβορί είναι ο Ηρακλής και ο Βόλος, αλλά εμείς θα παλέψουμε. Όλοι οι παίκτες μας είναι υγιείς και περιμένουμε με ανυπομονησία το παιχνίδι. Το ίδιο ισχύει και για την τοπική κοινωνία, που περιμένει την ιστορική έναρξη των μπαράζ. Είναι έξι «τελικοί» και σε κάθε «τελικό» μπαίνεις για να κερδίζεις. Όπως επανέλαβα, ο πιο τυχερός και ο πιο καλός ας πάρει την άνοδο».

Για τον Ηρακλή: «Σίγουρα ο Ηρακλής έχει πολλές δυνατότητες σαν ομάδα, όπως και κάποιες αδυναμίες, πάνω στις οποίες δουλεύουμε. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι η δύναμη είναι η επίθεσή του, όμως η μπάλα δεν… μπαίνει μόνη της στα δίχτυα. Πιστεύω, λοιπόν, ότι η δύναμη του Ηρακλή είναι ο… Ηρακλής».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις