Έχει κουράσει η ΕΠΟ με την υπόθεση Κόλα

Συμπληρώνονται αύριο τρεις μήνες από το παιχνίδι που έδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο (28/1) και ακόμη δεν έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση της ένστασης του Ρήγα κατά του Ολυμπιακού για κακή συμμετοχή του ποδοσφαιριστή των «ερυθρολεύκων» Κλεβί Κόλα (πρωτόδικα ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε). Η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ δεν βγήκε ούτε χθες Πέμπτη και το… σίριαλ συνεχίζεται.

Το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας (η κανονική περίοδος) ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα και στον 4ο όμιλο υπάρχουν ακόμη εκκρεμότητες, που δεν επιτρέπουν να επικυρωθεί η βαθμολογία, όσον αφορά τις ομάδες που θα υποβιβαστούν.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, βλέπουν να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην ανακοίνωση της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, όσον αφορά την υπόθεση Κόλα, καθώς η έφεση του Ρήγα εκδικάστηκε στις 3 Απριλίου. Κοντεύουμε να κλείσουμε μήνα και η απόφαση δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί. Τη στιγμή, μάλιστα, που δεν υπήρξε χθες Πέμπτη η ανακοίνωση της ετυμηγορίας της Επιτροπής Εφέσεων, το… σίριαλ συνεχίζεται, με την ελπίδα, πλέον, να ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Με δεδομένο ότι την προσεχή Τρίτη δεν θα υπάρξει απόφαση, λόγω Πρωτομαγιάς, ίσως την προσεχή Πέμπτη 3/5 να έχουμε την περιβόητη απόφαση.

Μόλις κλείσει το θέμα (στον Ολυμπιακό εκφράζουν την πεποίθηση πως η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος για την ομάδα), θα προχωρήσουν και οι κινήσεις, που έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό και τον σχεδιασμό από πλευράς διοίκησης, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές και συζητήσεις με επιχειρηματίες που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με τα διοικητικά του Ολυμπιακού, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, στηρίζοντας οικονομικά τη νέα προσπάθεια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις