ΝΠΣ Βόλος: “1.100 κάρτες μέλους και συνεχίζουμε”

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΝΠΣ Βόλος με την οποία κάνει γνωστό πως ήδη έχουν διατεθεί περισσότερες από 1.100 νέες κάρτες μέλους, ενόψει των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Φούτμπολ Λιγκ. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την Κυριακή ο ΝΠΣ Βόλου μπαίνει στη μάχη των πλέι οφ ανόδου στις επαγγελματικές κατηγορίες και ο φίλαθλος κόσμου του Βόλου δείχνει την έμπρακτη στήριξή του στην προσπάθεια αυτή.

Ήδη, έχουν διατεθεί περισσότερες από 1.100 νέες κάρτες μέλους και συνεχίζουμε…

Η διάθεση των νέων καρτών μελών θα συνεχιστεί και το Σαββατοκύριακο, ώστε να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οι φίλοι της ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι νέες κάρτες μέλους θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας (Αργοναυτών 15) σήμερα Παρασκευή μέχρι τις 2.00 μ.μ. και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9.00 μ.μ., αύριο Σάββατο από τις 10.00 π.μ. έως τις 3.00 μ.μ. και την Κυριακή (ημέρα του αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου) από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ.

Επιπλέον, την Κυριακή οι νέες κάρτες μέλους θα διατίθενται και από το γήπεδο της Νεάπολης από τις 3.00 μ.μ. μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Σε ότι αφορά τον αγώνα της ερχόμενης Κυριακής Volos NFC – Απόλλων Παραλιμνίου υπενθυμίζουμε ότι οι κάτοχοι κάρτας μέλους θα εισέρχονται από την Θύρα 2 του γηπέδου (οδός Υδρας) αλλά και από τη Θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη) ενώ θα μπορούν να χρησιμοποιούν και τα πάρκινγκ του σταδίου, ενώ οι γυναίκες και τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν από τη θύρα 1 (οδός Ευστρατίου Αργέντη)».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις