Μία αλλαγή στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού Β.

«Καμία ομάδα δεν έχασε πριν δώσει τον αγώνα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο» τονίζουν στον Ολυμπιακό Βόλου, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (20/5, 19.00) με τους «ερυθρόλευκους» να πηγαίνουν στην Αθήνα με καλή ψυχολογία και πίστη ότι μπορούν να κοιτάξουν στα μάτια την ΑΕΚ. Απέναντι σε…

…μια μεγάλη ομάδα θέλουν να πάρουν ότι δεν πήρε καμία άλλη ομάδα φέτος στο ΟΑΚΑ, το θετικό αποτέλεσμα.
Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία και την εικόνα της ομάδας στην Κόρινθο, στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή όπου ο Ολυμπιακός πέτυχε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ. Ο 39χρονος τεχνικός δεν σκοπεύει να αλλάξει πρόσωπα στην ενδεκάδα, αν και όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ο οποίος είναι και πάλι διαθέσιμος (εξέτισε την ποινή του και αποθεραπεύτηκε), αναμένεται να πάρει και πάλι θέση βασικού στην ομάδα. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός δεν είχε παίξει στα ματς με Λάρισα και Παναχαϊκή. Οι υπόλοιποι παίκτες που θα αγωνιστούν στην ενδεκάδα – εκτός απρόοπτου – θα είναι οι ίδιοι που έπαιξαν και στο προηγούμενο παιχνίδι. Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα απαρτίζεται λογικά από τους Ρίζο, Ζέρη, Μπουτζίκο, Μπάρμπα, Γιαλούση, Ρόκα, Τριανταφυλλάκο, Μπιτάνγκ, Σκοπελίτη, Θέο και Διαμαντόπουλο.
Σήμερα το πρωί (19/5) μετά την τελευταία προπόνηση ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να ανακοινώσει τα ονόματα των παικτών που θα απαρτίζουν την αποστολή, η οποία στη συνέχεια θα αναχωρήσει για την Αθήνα. Στο Βόλο θα μείνουν οι τραυματίες Αλέξανδρος Νικολιάς (αναμένεται να επιστρέψει στο παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα Σμύρνης) και Χερόν Μπεριάν (βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις