Απορρίφθηκε η ένσταση της Νίκης κατά του κύρους του αγώνα με τον Διγενή

Ένσταση κατά του κύρους  του αγώνα Νίκη Βόλου – Διγενής Νεοχωρίου, το οποίο είχε λήξει ισόπαλο χωρίς τέρματα, είχε καταθέσει το νομικό τμήμα της βολιώτικης ομάδας, με την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να αποφασίζει την απόρριψή της.

Ο βολιώτικος σύλλογος αποφάσισε να μην «υποστηρίξει» την ένσταση που κατέθεσε, καθώς μετά το νικηφόρο πέρασμα από την Ιτέα και την κατάκτηση της 2ης θέσης, έκρινε ότι δεν συνέτρεχε λόγος να υποστηριχθεί και  γι’ αυτό δεν παραβρέθηκε στην εκδίκασή της από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Ως εκ τούτου η ένσταση απορρίφθηκε. Για την ιστορία η ένσταση αφορούσε την παρουσία άλλου προσώπου στον πάγκο των φιλοξενούμενων από αυτό που είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα. Να θυμίσουμε πως ο προπονητής του Διγενή, Αχιλλέας Σαρακατσάνος είχε παρακολουθήσει τον αγώνα από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού καθώς ήταν τιμωρημένος.

Η απόφαση:

Απορρίπτει την ένσταση που υπέβαλε το σωματείο ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Γ.Σ. κατά του κύρους του αγώνα που πραγματοποιήθηκε έναντι του σωματείου Α.Ο. Διγενής Νεοχωρίου την 28.3.2018 στο πλαίσιο της εικοστής πέμπτης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Πρωταθλήματος της Τρίτης Εθνικής Κατηγορίας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις