Τέλος Ναζλίδης, Περόνε και Ρέντζας από την ΑΕΛ

Οι «βυσσινί» εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας ενημερώνουν ότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στον σύλλογο. Παράλληλα, διαψεύδει τις φήμες περί ενδιαφέροντος για τον Ντάουντα.

Η ανακοίνωση

1. Η ΠΑΕ ΑΕΛ διαψεύδει το οιοδήποτε ενδιαφέρον της για τον παίκτη του Ατρομήτου Αθηνών Ντάουντα.

Η ΑΕΛ έχει εντοπίσει τους μεταγραφικούς της στόχους και τους έχει σε μεγάλο βαθμό ολοκληρώσει.

2. Δεν θα συνεχίσουν στην ΑΕΛ οι εξαίρετοι ποδοσφαιριστές μας Θωμάς Ναζλίδης, Εμάνουελ Περρόνε και Βασίλης Ρέντζας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ θέλει να τους ευχαριστήσει όλους για τα όσα προσέφεραν, ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της τα τελευταία τρία χρόνια.

Ειδικά ο Βασίλης Ρέντζας ήταν από τους πρωταγωνιστές της ανόδου από την Football League στην Superleague αλλά και στην πρώτη παρουσία μας στο κορυφαίο πρωτάθλημα, υπήρξε αναντικατάστατος, ο Θωμάς Ναζλίδης ήταν ο κορυφαίος κυνηγός μας και σκόρερ τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά και ο Εμάνουελ Περρόνε βοήθησε σε τεράστιο βαθμό την τρέχουσα περίοδο, ώστε η ΑΕΛ να πετύχει τους στόχους της σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Τους τιμούμε, τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην επαγγελματική και την προσωπική τους ζωή.

3. Η ΠΑΕ ΑΕΛ για να τιμήσει και να ευχαριστήσει τους οπαδούς μας για τη συμπαράσταση τους την τρέχουσα περίοδο, αλλά και για να τιμηθούν οι ποδοσφαιριστές για όσα προσέφεραν μας με την παρουσία όσο το δυνατόν περισσοτέρων οπαδών στο τελευταίο επίσημο παιχνίδι της σεζόν με τη Λαμία, ορίζει τιμή εισιτηρίου σε όλες τις θύρες εκτός των επισήμων 5€.