Αφαίρεση τριών βαθμών στον Απόλλωνα Λάρισας – Δεν ανησυχούμε απαντά η ομάδα

Με ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών τιμωρήθηκε ο Απόλλων Λάρισας για οφειλές προς τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Τζάνη, με το σωματείο της Λάρισας να απαντά πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία καθώς ο ποδοσφαιριστής έχει εξοφληθεί. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ανακοίνωση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ

“Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΑΝΗ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 59 /2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.”

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Λάρισας:

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας θέλει να ενημερώσει όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για αφαίρεση 3β. από το πρωτάθλημα της Football League λόγω της περίπτωσης του Τζάνη (παίκτης που κόστισε αρκετά χρήματα στην ΠΑΕ και δεν αγωνίσθηκε παρά μόνο ελάχιστα λεπτά με μηδαμινή προσφορά).
Και αυτό γιατί την επομένη (18/04) του Δικαστηρίου (που έγινε στις 17/04) με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, παρότι είχε προθεσμία τριών εργάσιμων ημερών, κατέβαλλε κανονικά όλα τα χρήματα που όφειλε στον κ. Τζάνη.
Και εννοείται ότι στα χέρια μας αλλά και στα αρμόδια δικαστικά όργανα υπάρχουν όλες αυτές οι αποδείξεις.
Αυτό δια το τυπικό μέρος μιας τυπικής ανακοίνωσης του Διαιτητικού Δικαστηρίου, που όμως δεν μας αγγίζει.
ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ