Μπουτσουρής, Ζωΐδου και Τζιαρλή για τη νίκη επί της Εσθονίας

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Νίκος Μπουτσουρής και οι αθλήτριες της Εθνικής Νεανίδων, Ελπινίκη Ζωΐδου και Δήμητρα Τζιαρλή μίλησαν στο volleyball.gr για τη νίκη επί της Εσθονίας και για το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Βουλγαρία.
Νίκος Μπουτσουρής: «Έχουμε την ποιότητα»
«Νομίζω πως το κακό πρώτο σετ δεν ήταν λόγω άγχους, απλά είχαμε το μυαλό με στο παιχνίδι με την Βουλγαρία. Έστω και με αυτό τον τρόπο, μετά μπήκε το νερό στο αυλάκι στα δύο επόμενα σετ επικρατήσαμε εύκολα και είχα την ευκαιρία να χρησιμοποιήσω όλες τις αθλήτριες. Η Βουλγαρία στα δύο παιχνίδια που έχουμε δει, δείχνει ότι έχει μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας. Είναι ποιοτική ομάδα και έχει πληρότητα σε όλες τις θέσεις. Έχουμε την ποιότητα να παίξουμε στα ίσια. Περιμένω ένα μεγάλο ντέρμπι και αυτός που το θέλει περισσότερο θα πάρει τη πρόκριση».
Ελπινίκη Ζωΐδου: «Είχαμε πειθαρχία»
«Μπήκαμε λίγο… μαγκωμένες στην αρχή. Μετά είχαμε την πειθαρχία να κρατήσουμε την τακτική μας και να πάρουμε μία καθαρή νίκη. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία η πρώτη μου συμμετοχή με την Εθνική και ελπίζω να συνδυαστεί και με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό».
Δήμητρα Τζιαρλή: «Το θέλουμε πολύ»
«Δεν είμαστε αγχωμένες. Ότι άγχος είχαμε το βγάλαμε στην πρεμιέρα με την Ελβετία και με την Εσθονία. Τώρα με την Βουλγαρία θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά θα πάμε για τη νίκη. Το θέλουμε πολύ και θα το κυνηγήσουμε».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις