Σε παγκόσμιο πρωτάθλημα ενστόλων η ομάδα Volos-police

Σ’ ακόμη μια διοργάνωση παγκόσμιου βεληνεκούς, στο 8ο Παγκόσμιο Τουρνουα 5Χ5 που γίνεται  στο δημοφιλές θέρετρο της Santa Ponca της Μαγιόρκα στην Ισπανίας (3-7/5/2018), θα συμμετέχει ομάδα ενστόλων της πόλης μας.   

Πρόκειται για την ομάδα Volos-police που απαρτίζεται στην πλειοψηφία της από στελέχη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ συμμετέχει ένα στέλεχος της Πυροσβεστική Υπηρεσίας κι ένα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η παρουσία τους στο Παγκόσμιο τουρνουά, προέκυψε μετά από πρωτοβουλία των υπαλλήλων, ενώ οι ίδιοι  θα καλύψουν και τα έξοδα της αποστολής. H συμμετοχή της ομάδας volos-police είναι μοναδική εκπροσώπηση για τη χώρα μας.

Στο τουρνουά που απευθύνεται σε κυβερνητικούς υπαλλήλους, ενστόλους και μη, θα συμμετέχουν περί τις 200 ομάδες από 40 χώρες. Αναλυτικότερα σ’ αυτό μπορούν να συμμετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, στρατιωτικοί, φορολογικοί υπάλληλοι, προσωπικό του Υπουργείου Εσωτερικών, κρατικοί υπάλληλοι, υπάλληλοι τοπικής αυτοδιοίκησης, προσωπικό από διάφορα υπουργεία και οργανισμούς.

Η διοργάνωση χωρίζεται σε αγωνιστικές κατηγορίες που αναλυτικότερα είναι οι εξής:
– Τουρνουά ανδρών
– Τουρνουά γυναικών
– Τουρνουά ανδρών 35+
– Τουρνουά ανδρών 45+

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις