Για το “τρία στα τρία” ο Ολυμπιακός Β. με Αμπελώνα

Ολοκληρώνεται σήμερα ο πρώτος γύρος στα πλέι οφ της Α1 ΕΣΚΑΘ με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής. Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός παραμένει η μόνη αήττητη ομάδα, όχι μόνο στη συγκεκριμένη διαδικασία αλλά και γενικά στο πρωτάθλημα μέχρι στιγμής.

Το συγκρότημα του Γιώργου Βλιώρα απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία κι εκεί επιθυμεί να μείνει. Για να συμβεί αυτό οφείλει να περάσει αλώβητο σήμερα (19.30) από την έδρα του ΓΣ Αμπελώνα, κάτι που σίγουρα βρίσκεται μέσα στις δυνατότητές του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φανερώσει ότι είναι υπερτερούν ποιοτικά από τους υπόλοιπους και σήμερα καλούνται να περάσουν μια ακόμη δοκιμασία. Άλλωστε η λαρισαϊκή ομάδα έως τώρα δεν έχει πετύχει νίκη στα πλέι οφ, αλλά και οι δύο ήττες που υπέστη ήταν στις λεπτομέρειες. Γι’ αυτό και χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Κώστας Αλεξίου, Θεόδωρος Ίλτσογλου, Θωμάς Καραγεώργος, Παναγιώτης Παπούλιας, Λεωνίδας Αναστασόπουλος, Σταμάτης Σκαμάγκας, Δημήτρης Μπόγδανος, Αλέξανδρος Λουλούδης, Γιώργος Παρασκευάς, Δημήτρης Καραθάνος.

Διαιτητές της σημερινής αναμέτρησης θα είναι οι Γερακίνης, Δόλγυρας

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις