Σημαντικές συναντήσεις για τον Ολυμπιακό Βόλου

Σημαντική συνάντηση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα υπάρξει σήμερα Σάββατο 28/4 στο Βόλο, μεταξύ μελών του Ερασιτέχνη, παραγόντων και Βολιωτών επιχειρηματιών, οι οποίοι έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον να ασχοληθούν με το ποδοσφαιρικό τμήμα, στελεχώνοντας τη διοικούσα επιτροπή, η οποία θα λειτουργήσει και θα «τρέξει» τον Ολυμπιακό.

Πριν ακόμη ολοκληρωθεί η αγωνιστική περίοδος, άνθρωποι που αγαπούν τον Ολυμπιακό και δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά στο Βόλο, υποσχέθηκαν πως θα συμβάλουν οικονομικά τη νέα χρονιά, προκειμένου ο Ολυμπιακός να ξεφύγει από το τέλμα της Γ’ Εθνικής, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. Τα συγκεκριμένα άτομα, τα οποία είναι γνωστά στην κοινωνία του Βόλου για την αγάπη που τρέφουν για τον Ολυμπιακό, είναι έτοιμα να κάνουν μπροστά και σε συνεργασία με κάποιους άλλους παράγοντες (θα βοηθήσουν και αυτοί οικονομικά), αλλά και με τη βοήθεια των μελών του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη, να οδηγήσουν τον σύλλογο σε ασφαλή μονοπάτια.

Υπάρχει ένα πλάνο, πάνω στο οποίο θα βαδίσει η διοικούσα επιτροπή του Ολυμπιακού, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να υλοποιείται και σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις