Έριξε «πεντάρα» και ελπίζει σε στραβοπάτημα του Αχιλλέα, η Αγχίαλος!

Η Αγχίαλος έκανε το καθήκον της, κερδίζοντας με 5-0 τον Αγροτικό και ελπίζει σε στραβοπάτημα του Αχιλλέα (σ.σ. για να διατηρήσει την 7η θέση που οδηγεί σε απευθείας παραμονή), ο οποίος θα αντιμετωπίσει αύριο (Κυριακή, 29/4), τον Απόλλωνα. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Αγχιάλου και διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Μαυρόπουλο στο 43’ και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Τσαντόπουλο στο 50’. Ο  Καραγιώργος έγραψε το 3-0 στο 55’, για να έρθει και πάλι ο Μαυρόπουλος στο 66’, να ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Τσέλιος στο 80’.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με παίκτη λιγότερο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, καθώς ο Θ. Βαλκανιώτης ξεκίνησε να παίζει από το 50’, ενώ στο 46’ ο Γκάμπας τραυματίστηκε και δεν υπήρχε παίκτης να τον αντικαταστήσει. Επίσης, ο Β. Κωτούλας πραγματοποίησε πολλές αποκρούσεις και αν δεν «έπιανε» υψηλά στάνταρ απόδοσης, τότε το τελικό σκορ, θα μπορούσε να είχε και διψήφιο αριθμό τερμάτων υπέρ της Αγχιάλου.

Διαιτητής: Κούφιος (Θεσσαλίας).
Βοηθοί: Μαγουλιανίτης, Μπασδάνη (Θεσσαλίας).
ΑΓΧΙΑΛΟΣ: Δελανδρέας, Ρούλης, Μαυρόπουλος, Τσαντόπουλος, Σίμος (46’ Μαγγιώρος), Τσέλιος, Κουλάκογλου (60’ Πανανός), Βέτσικας (65’ λ.τρ. Κουτσοκέρας), Πήλιος (46’ Σγατζής), Τσακόγιας, Καραγιώργος.
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ: Β. Κωτούλας, Κουτρούλης, Γ. Κωτούλας, Α. Βαλκανιώτης, Γκάμπας, Νάκος, Κερατίδης, Παλάσης, Μπαρμπαγιαννάκος, Νιάκας, Θ. Βαλκανιώτης.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις