Ελπίδα κορυφής για τους Μυρμιδόνες, 6-0 τον Ηρακλή Α.Θ.

Οι Μυρμιδόνες ελπίζουν ακόμη στην κατάληψη της 1ης θέσης του 2ου ομίλου της Β’ ΕΠΣΘ, καθώς κέρδισαν με 6-0 τον Ηρακλή Α.Θ., μειώνοντας τη διαφορά τους από την κορυφή στους 5 βαθμούς (σ.σ. η Δήμητρα που είναι πρώτη, αντιμετωπίζει αύριο τον Πανιώνιο). Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Πλατάνου και διεξήχθη στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Ακριβό στο 14’ και διπλασίασαν τα τέρματα τους, με τον Κ. Μπίνα στο 37’. Ο Κατσαβριάς έγραψε το 3-0 στο 69’, ενώ ο Δ. Μπούρχας ανέβασε το σκορ σε 5-0, με τέρματα που σημείωσε στο 69’ και στο 71’. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε με αυτογκόλ του Αλπίτση στο 78’.

Διαιτητής: Πλακιάς (Θεσσαλίας).
Βοηθοί: Σαρακατσάνος, Μπόλτσης (Θεσσαλίας).
ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ: Μπίκος, Δήμας (53’ Ν. Μπίνας), Κατσαβριάς, Κουφάκης (66’ Τετριμίδας), Βέργας, Βούλγαρης (55’ Ε. Μάντζαρης), Μακρής, Π. Μπούρχας, Ακριβός, Κ. Μπίνας (69’ Παπαδόπουλος), Δ. Μπούρχας.
ΗΡΑΚΛΗΣ Α.Θ.: Γιαγιάς, Παππάς, Σ.Ν. Κραβαρίτης (83’ Μουζουράκης), Άλντιν, Σ.Δ. Κραβαρίτης, Αλπίτσης, Κλίτον, Καλτσάς (46’ Κότσι), Νασιώκας, Παρίσης (68’ Μπισμπιγιάννης), Αργυρίου (46’ Μαρμαγκιώλης).

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις