Τα φιλικά και το κοινωνικό πρόσωπο του Ολυμπιακού B.

Πέντε φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ. Κατά σειρά οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Αιγιανιακό, την Αναγέννηση Καρδίτσας, τον Τύρναβο, τον Λεβαδειακό και τον Άρη.

Επίσης, ανακοινώθηκε πως τα… …έσοδα από το φιλικό με τον Άρη και την συναυλία που θα ακολουθήσει θα διατεθούν για την ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937, καθώς επίσης των απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδας και Αλμυρού και του Ορφανοτροφείου Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει τα επόμενα πέντε φιλικά προετοιμασίας

Αιγινιακός-Ολυμπιακός Β. (Κυριακή 18/8/2013)

Αναγέννηση Καρδ.-Ολυμπιακός Β. (Κυριακή 25/8/2013)

Ολυμπιακός Β.-Τύρναβος (Τετάρτη 28/8/2013)

Ολυμπιακός Β.-Λεβαδειακός (Τετάρτη 4/9/2013)

Ολυμπιακός Β.-Άρης (Τετάρτη 8/9/2013)

Αμέσως μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα της 8ης Σεπτεμβρίου με αντίπαλο τον Άρη που θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα ακολουθήσει συναυλία με τη συμμετοχή των Βασίλη Καρρά, Νίκου Οικονομόπουλου και του συγκροτήματος «Μέλισσες».

Τα έσοδα από το φιλικό και τη συναυλία θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου, καθώς επίσης των απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδας και Αλμυρού και του Ορφανοτροφείου Βόλου.

Για τον φιλικό αγώνα Ολυμπιακός Βόλου-Άρης αλλά και για την συναυλία που θα ακολουθήσει έχει οριστεί γενική είσοδος 15 ευρώ».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις