Νίκη Β. – Πανθρακικός: Ανοιχτοί λογαριασμοί με διαφορετικά πρόσωπα

Σε περίπτωση που η Νίκη Βόλου καταφέρει να περάσει το εμπόδιο του Εθνικού Γαζώρου, στην πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα που την απέκλεισε την περσινή σεζόν από το θεσμό. Οι «Βολιώτες» είχαν αντιμετωπίσει την Θρακιώτικη ομάδα στην 3η φάση του Κυπέλλου όπου είχαν γνωρίσει την ήττα με 2-0 στην Κομοτηνή ενώ ισόπαλο με σκορ 1-1 είχε λήξει ο επαναληπτικός του Πανθεσσαλικού.

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι οι ριζικές αλλαγές στο ρόστερ τους, καθώς… …ελάχιστοι είναι οι ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν να φορούν τις ίδιες φανέλες και φέτος.

Δείτε τις εντεκάδες των δύο ομάδων όπως παρατάχθηκαν στο περσινό πρώτο αγώνα στην Κομοτηνή, καθώς και τις δύο πιθανές συνθέσεις μίας ενδεχόμενης φετινής αναμέτρησης:

2012

Πανθρακικός (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Στάθης, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Μουνάφο, Κάσελαν, Μίνγκας (78΄ Γωνιάδης), Μπαικαρά, Βαχίρουα (70΄ Μοσχάκης), Κυβελίδης (85΄ Κοντογουλίδης).

Νίκη Βόλου (Μανωλάς): Βούρας, Μκρτσιάν (46΄ Φλίγκας), Καρατζάς, Βέρτζος, Μήτσης, Ριζογιάννης, Πορτουλίδης, Ψιάνος, Παπαδόπουλος΄(70΄ Κυριάκος) , Ουέλιγκτον, Γιάκομπ (46΄ Σκούφαλης).

2013

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Κουτσόπουλος, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Μπαϊκαρά, Λαδάκης, Ρομέου, Ζος, Κάσες, Τζάνης, Ιγκόρ.

Νίκη Βόλου (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Αποστολίδης, Σοϊλέδης, Ρεπετσάς, Γκότοβος, Ζουλιώτης, Γέσιτς, Σεϊμάν, Ακάσου, Μανουσάκης, Ανιέτε, Ριβέρα

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις