Νικολιάς: «Πρωτοφανής εμπειρία να παίζεις στο ΟΑΚΑ»

Συνέντευξη παραχώρησε στο AEK-LIVE ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Βόλου, Αλέξανδρος Νικολιάς μιλώντας για την αναμέτρηση της Τετάρτης ανάμεσα στην ομάδα του και την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Αναφέρθηκε επίσης στην χρονιά του ως ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βόλου, στο παράπονο που του αφήνει το πέρασμά του απο την ΑΕΚ καθώς και στον προπονητή της ομάδας του, κ. Ελευθερόπουλο.

Φοιτητής Ιατρικής έχοντας μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο, ο Αλέξανδρος Νικολιάς απο την Κύμη Ευβοίας συστήθηκε στο ποδοσφαιρικό κοινό μέσω της ΑΕΚ στην οποία πήρε πολύ λίγο επίσημο αγωνιστικό χρόνο, παίρνοντας μέρος στην προετοιμασία της σεζόν 2012-2013 επί αγγλικού εδάφους. Εν συνεχεία για ένα περίπου γύρο πήγε στην ομάδα της Γλυφάδας οπου μέτρησε 10 συμμετοχές ενώ απο το δεύτερο μισό της περυσινής χρονιάς εως σήμερα αγωνίζεται στον Ολυμπιακό Βόλου όπου και φένεται πως έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη.

 Αναλυτικά τα όσα τόνισε:

Σχετικά με τη χρονιά που διανύει στον Ολυμπιακό Βόλου:
«Η χρονιά στο σύνολο της κρίνεται ως επιτυχημενη. Τουλάχιστον έτσι θα την χαρακτήριζα προσωπικά. Έχουμε αλλάξει δυο προπονητές μέχρι στιγμής στη χρονιά. Με τον Ελευθερόπουλο στον πάγκο η ομάδα βρίσκει την ταυτότητα της και εχουμε ανέβει αισθητά παρότι στην αρχή δεν φαινόντουσαν καλά τα πράγματα και προσπαθούμε να κάνουμε μια καλή πορεία στην football league. Στο πρωτάθλημα τα πήγαμε καλά ωστόσο τα play off είναι κάτι εντελώς διαφορετικό διότι εκεί η ομάδα μου έχει να αντιμετωπίσει τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας σε ένα μινι πρωτάθλημα δέκα αγωνιστικών».

Αναφορικά με το στόχο της ομάδας του στο ματς της Τετάρτης:
«Πάμε για το καλύτερο δυνατό… Είναι πρωτοφανής εμπειρία να παίζεις σε ένα τέτοιο γήπεδο μπροστά σε αυτόν τον κόσμο. Εμείς σεβόμαστε την ομάδα της ΑΕΚ η οποία διαθέτει ποιότητα στις τάξεις της, ωστόσο θα πάμε και σε αυτήν την αναμέτρηση για ό,τι καλύτερο μπορούμε και πιο συγκεκριμένα για την νίκη, γιατί όχι;»

Για το αν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ:
«Όχι δυστυχώς δεν θα είμαι διαθέσιμος για τον προπονητή μου στην μεθαυριανή αναμέτρηση εξαιτίας μιας θλάσης που με καθιστά τραυματία. Μάλιστα εχω χάσει τρεις αγωνες ήδη στα πλει οφ οι οποίοι ήταν πάρα πολύ σημαντικοί για την ομάδα μου αλλά προετοιμάζομαι για την συνέχεια με σκοπό να τεθώ στη διάθεση του κ. Ελευθερόπουλου και πάλι» .

Κεφάλαιο ΑΕΚ:
«Έφυγα στεναχωρημένος, δεν κραταω βέβαια κακία σε κανένα μέσα απο την ομάδα αλλά εχω παράπονα προς τους ανθρώπους της ομάδας, όχι ως προς το πώς μου φέρθηκαν, αλλά για το γεγονός ότι δεν κατάφερα να πάρω τις ευκαιρίες που μου άξιζαν και αναλογούσαν. Πιστεύω οτι μπορούσα να προσφέρω στην ομάδα της ΑΕΚ, η οποία για μένα θα είναι πάντοτε η ομάδα της καρδιάς μου και την υποστηρίζω απο μικρός».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις