Καραπαπάς: «Θέλουμε ισχυρό τον Ολυμπιακό Βόλου» (& video)

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου σε όλα τα επίπεδα ανήγγειλε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Πειραιώς, Κώστας Καραπαπάς, ο οποίος ήταν παρών στα εγκαίνια των γραφείων της Θύρας 7, στον Βόλο. Ο ερυθρόλευκος παράγοντας στις δηλώσεις του στην κάμερα του goalpost.gr μίλησε για τις δύο ιστορικές ομάδες της πόλης, Ολυμπιακό Β. και Νίκη Β. ενώ τόνισε πως η άλλη ομάδα, «έχιδνα» όπως την αποκάλεσε, δημιουργήθηκε για άλλους σκοπούς. Ο κ. Καραπαπάς επιτέθηκε και στον Δήμαρχο Βόλου, κ. Μπέο, χαρακτηρίζοντάς τον “ανέκδοτο”.

Αναλυτικά οι δηλώσεις αλλά και το βίντεο:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στα εγκαίνια του συνδέσμου της Θύρας 7 στον Βόλο. Ο Ολυμπιακός όπως γνωρίζεται είναι δυνατός σε όλη την Ελλάδα, “από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη μόνο Ολυμπιακός”, λέει ένα σύνθημα της Θύρας 7 και αυτό συμβαίνει σε όλες τις πόλεις και ειδικά στον πανέμορφο Βόλο, τον οποίο αγαπάμε πάρα πολύ και αυτός αγαπάει πάρα πολύ τον Ολυμπιακό. Και από πλευράς παράδοσης αλλά και από την πλευρά ότι η μεγαλύτερη ομάδα στον Βόλο είναι ο Ολυμπιακός Βόλου. Έχουμε έρθει εδώ μαζί με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κ. Κουντούρη αλλά και μαζί με δύο βετεράνους ποδοσφαιριστές, τον Γιώργο Αμανατίδη και τον Θανάση Κωστούλα. Ο Γιώργος Αμανατίδης είναι και μέλος της ακαδημίας του Ολυμπιακού, μίας ακαδημίας πρότυπο σε ευρωπαϊκά δεδομένα. Θα είμαστε κοντά στα παιδιά του συνδέσμου, όπως είμαστε κοντά σε όλους τους συνδέσμους στην Ελλάδα.

Σας ξαναλέω, ειδικά στον Βόλο, επειδή μας αρέσει πολύ η πόλη, θα είμαστε διαρκώς κοντά τους όπως θα είμαστε κοντά και στον Ολυμπιακό Βόλου που είναι μία ομάδα σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Εγώ από μικρό παιδί θυμάμαι ως μεγάλες ομάδες στον Βόλο, τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη Βόλου. Αυτές τις δύο ήξερα. Τώρα έχετε και κάτι καινούριες ομάδες. Μία που λέγεται έχιδνα ή κάπως έτσι, δεν θυμάμαι ακριβώς, αλλά εμάς δεν μας απασχολεί, εμάς μας απασχολούν οι ομάδες που υπάρχουν κι όχι οι ανύπαρκτες.

Εύχομαι καλή επιτυχία στα παιδιά, να γράφουν νέα μέλη, να κάνουν νέους Ολυμπιακούς. Εμείς θέλουμε σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας να κυριαρχεί το ερυθρόλευκο».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου

«Βεβαίως και υπάρχει και μάλιστα έχει δρομολογηθεί η συνεργασία με τον Ολυμπιακό Βόλου, γιατί θέλουμε η ιστορική ομάδα του Βόλου να είναι ισχυρή κι εφόσον έχει και το όνομα Ολυμπιακός, για εμάς έχει διαφορετική αξία και σημασία. Η συνεργασία θα είναι σε όλα τα επίπεδα. Η συνεργασία θα είναι σε όλα τα επίπεδα.

Μία ομάδα με τόσο κόσμο, μία ομάδα με τόση ιστορία, σε μία τόσο όμορφη πόλη που μοναδική παραφωνία είναι ο Δήμαρχος “ανέκδοτο” που έχει, δεν μπορεί να μένει εκεί που είναι. Πρέπει να ανέβει και να προχωρήσει μπροστά».

Για την διαμάχη μεταξύ Ολυμπιακού και του ιδίου προσωπικά, με τον κ. Μπέο

«Καμία διαμάχη δεν υπήρξε μεταξύ του Ολυμπιακού με τον κ. Μπέο. Είναι σαν να λες πως υπάρχει διαμάχη μεταξύ του πλανήτη Άρη μ’ ένα περίπτερο. Ο Μπέος δεν έχει το μέγεθος για να έχει αντιπαράθεση με τον Ολυμπιακό. Ποιος είναι ο Μπέος;

Μ’ εμένα του αρέσει να έχει ευφυολογήματα ο Μπέος. Με κάλεσε στον Βόλο, θα πάμε και στα τσιπουράδικα μετά, όπου μπορεί να τον δω, να τον χαιρετήσω και να με καλωσορίσει. Εμείς εδώ είμαστε και πηγαίνουμε πάντα όπου θέλουμε».

Για τη συνεργασία με τον Ολυμπιακό Βόλου πιο συγκεκριμένα

«Από τη μία είναι η θέλησή μας, από την άλλη είναι και θέληση του Ολυμπιακού Βόλου και τονίζω και πάλι πως αυτή η μεγάλη ομάδα του Βόλου πρέπει να βρει και πάλι τον δρόμο της. Οι άνθρωποι εδώ έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια να σώσουν αυτή την ιστορική ομάδα κι εμείς θα είμαστε κοντά τους. Όπως θα είμαστε κοντά και στις πραγματικές ομάδες του Βόλου. Τώρα για τις άλλες ομάδες που φτιάχνονται για άλλους λόγους, δεν μας απασχολούν. Αυτό είναι παραποδόσφαιρο, δεν είναι ποδόσφαιρο».

Για τον ΝΠΣ Βόλος

«Δεν γνωρίζω αυτή την ομάδα, δεν ασχολούμαι και δεν με ενδιαφέρει. Ναυτικός όμιλος είναι; Έτσι άκουσα. Ας πάνε να κάνουν κωπηλασία. Τι σχέση έχει με το ποδόσφαιρο; Τα άλλα είναι για άλλους λόγους. Άνθρωποι που έγιναν γνωστοί από τον Ολυμπιακό Βόλου και τον κάνουν τέτοιο πόλεμο; Εσάς δεν σας κάνει εντύπωση;»

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις