Α’ ΕΠΣΘ: Το Φιλμ της 24ης αγωνιστικής (+ πίνακας βαθμολογίας)

Το Σάββατο (28/4) πραγματοποιήθηκαν όλες οι αναμετρήσεις  της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ,  καθώς αυτή ήταν η τρίτη αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος  κι όπως συνηθίζεται για λόγους βαθμολογικού ενδιαφέροντος, όλοι αγώνες έχουν κοινή ώρα έναρξης.

Απορία βέβαια προκάλεσε το γεγονός, ότι η ημέρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων ήταν Σάββατο κι όχι Κυριακή, όπως συνηθίζεται τα προηγούμενα χρόνια…

Η 24η αγωνιστική ήταν από τις πλέον παραγωγικές του πρωταθλήματος, αν και είχε μια αναμέτρηση λιγότερη (Ανθ. Γαζής- Σκιάθος). Ωστόσο το πιο σημαντικό γεγονός προέκυψε πριν από τη διεξαγωγή της κι έχει να κάνει με την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ που δικαίωσε το Ρήγα, αναφορικά με την καταγγελία που είχε κάνει εναντίων της Θήβας, γεγονός που σημαίνει την παραμονή του στην Γ’ εθνική (απομένει η επικύρωση της βαθμολογίας), που αυτόματα σημαίνει και την παραμονή ακόμα μιας ομάδας στην Α’ ΕΠΣΘ.

Η συγκεκριμένη αγωνιστική δεν έκρινε ιδιαίτερες εκπλήξεις αφού επί της ουσίας η κατάσταση έμεινε αμετάβλητη  τόσο στην κορυφή όσο και στη βάση του βαθμολογικού πίνακα. Από τις ομάδες παλεύουν για τη σωτηρία, νίκη που ισοδυναμεί  και με μαθηματική εξασφάλιση αυτής, έκανε μόνο η Αγία Παρασκευή, επί του Μαγνησιακού με 1-3, αποτέλεσμα που επιβεβαίωσε αυτό που έτσι κι αλλιώς  θεωρούνταν σίγουρο ότι θα καταφέρει.

Κατά τα λοιπά ο Θησέας με εντυπωσιακή απόδοση σκόρπισε με 7-0 τον Παγασητικό, που καλείται την επόμενη εβδομάδα να δώσει τον αγώνα της χρονιάς απέναντι στον Πηλέα,  ο οποίος επίσης γνώρισε εντός έδρας ήττα από τον Πύρασο με 2-5.

Ο Διαγόρας έκανε τη δική του δουλειά, κερδίζοντας στην έδρα του τον Πρωτεσίλαο με 4-1,  κυνηγώντας τις όποιες ελπίδες του απομένουν για κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, σε ότι αφορά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Σαρακηνός επικράτησε στο γήπεδο του επί του Ηρακλή Βόλου με 3-0,  με τους “κυανόλευκους” να μην έχουν εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή, η οποία ωστόσο είναι μάλλον δεδομένη. Στο μοναδικό βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι, η Ακρόπολη δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει στο Σέσκλο τον Αίαντα β(3-0), που από καιρό έχει… χαλαρώσει, αφού εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ (24η Αγωνιστική)
Σαρακηνός- Ηρακλής Β. 3-0
Πηλέας- Πύρασος 2-5
Μαγνησιακός- Αγ. Παρασκευή 1-3
Θησέας- Παγασητικός 7-0
Διαγόρας- Πρωτεσίλαος 4-1
Ανθ. Γαζής- Σκιάθος
Ακρόπολις- Αίας 3-0

Η Βαθμολογία

*Σαρακηνός και Ηρακλής Β. ξεκίνησαν με -2 βαθμούς, λόγω τιμωριών που έχουν από το προηγούμενο πρωτάθλημα.
** Αφαίρεση 3 βαθμών έχει ο Πύρασος, από το εντός έδρας παιχνίδι με τον Σαρακηνό
*** Δυο αγώνες λιγότερους έχει η Σκιάθος, από ένα αγώνα λιγότερο έχουν Πρωτεσίλαος και Ανθ. Γαζής

 

Θα ακολουθήσουν αναλυτικά ρεπορτάζ όλων των αναμετρήσεων της 24ης αγωνιστικής

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις