Νίκη Β.: Μπράβο στους μικρούς πολίστες μας. Συνεχίζουμε πιο δυνατά…

Στη Β’ φάση του πρωταθλήματος πόλο μίνι παίδων προκρίθηκε η Νίκη. Με σχετική της ανακοίνωση η Ερασιτεχνική συγχαίρει τα παιδιά και τους προπονητές τους και καλεί όλους όσοι αγαπούν την υδατοσφαίριση να πυκνώσουν τις τάξεις της Νίκης Βόλου. Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής…

…”Στα πλαίσια της Α’ φάσης του πρωταθλήματος ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ 2015 που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος το τριήμερο 15-17/5/2015 σ’ όλη την Ελλάδα και σε ομίλους, συμμετείχε η ομάδα των ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ του τμήματος υδατοσφαίρισης της Νίκης Βόλου.
Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε σ’ όλους τους φίλους της πόλης μας και στα μέλη του Συλλόγου μας ότι η προσπάθεια που ξεκίνησε από το 2012 στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ έφερε καρπούς και έχουμε τα πρώτα θετικά μηνύματα μετά την πρόκριση της ομάδος μας στην Β’ φάση του πρωταθλήματος ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ 2015.
Το τριήμερο αυτό η ομάδα μας κατέλαβε την δεύτερη θέση στον ΟΜΙΛΟ του Βόλου, μετά από άριστες εμφανίσεις και χρησιμοποιώντας όλο το έμψυχο δυναμικό της κατηγορίας αυτής.
Σας γνωρίζουμε ότι τα αποτελέσματα της ομάδος μας με τα άλλα Σωματεία της Λάρισας, Λαμίας και Βόλου έχουν ως εξής:
ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 17-10
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ 5-0
ΝΕ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 7-13
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ 19-1
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ- ΟΕΑ ΝΑΒ 20-6
Οι εμπειρίες των μικρών αθλητών μας που αγωνίστηκαν ήταν θετικότατες και ευεργετικές για την παραπέρα πορεία τους και συνέχιση της καριέρας τους με πνεύμα πάντα σωστά αγωνιστικά και αλτρουιστικό πνεύμα.
Είναι γεγονός και γι΄ αυτό υπερηφανευόμαστε στο τμήμα υδατοσφαίρισης, ότι δεν έγινε σε μια μέρα. Ήταν απόρροια της σωστής δουλειάς που γίνεται εδώ και τρία χρόνια από το προπονητικό έργο των προπονητών μας. Παράλληλα με τους αθλητάς συγχαίρουμε και τους προπονητάς κ.κ. Καραναστάση Δημήτριο και Αδαμάσογλου Γιώργο για την άοκνη και μεθοδική δουλειά τους και την άριστη προοπτική που καλλιεργούν στους νεαρούς παίδας της ομάδος μας. Τα θεμέλια τοποθετήθηκαν και χρειάζεται πολλή δουλειά απ’ όλους γονείς – κηδεμόνες, αθλητές, προπονητές και παράγοντες του τμήματος.
Ο πρόεδρος και το ΔΣ της Ερασιτεχνικής ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ συγχαίρουν όλους τους συντελεστές αυτών των επιτυχιών, και εύχονται όλους να γρηγορούν και να συνεχίσουν με αμείωτο ενδιαφέρον το έργο τους, για το καλό των πολλών φίλων της ερασιτεχνικής. Το άθλημα αυτό θέλει υπομονή και επιμονή στην τελειοποίηση των τεχνικών του αθλήματος και με ΕΝΟΤΗΤΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ, και ΑΓΑΠΗ όλοι μας να αγκαλιάζουμε με την ίδια θέρμη όλα τα αθλήματά μας.
Αξίζει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στους υδατοσφαιριστές μας και τους αναφέρουμε περισσότερο προς πιστοποίηση της αγωνιστικότητός τους.
ΜΟΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΒΑΤΣΟΣ ΜΑΡΙΟΣ- ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΕΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΑΛΛΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΝΑΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΚΚΙΝΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – ΜΥΛΩΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΠΑΓΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ – ΣΤΕΛΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΔΑΪΛΙΑΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΤΣΙΧΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ – ΤΣΙΧΛΑΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ – ΤΣΙΜΠΕΡΙΔΗΣ ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ – ΣΑΒΒΙΔΗΣ – ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Μέσα από αυτή την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) η Εφορεία Υδατοσφαίρισης θέλει να ευχαριστήσει πρώτον μέσα από την καρδιά της του εξωδιοικητικούς εφόρους κ.κ. ΒΑΤΣΟ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΓΚΑΝΑΤΣΙΟ ΚΩΝ/ΝΟ, ΜΠΡΟΥΣΟΒΑΝΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, ΤΣΙΧΛΑ ΑΓΓΕΛΟ, ΤΣΙΜΠΕΡΙΔΗ ΚΩΝ/ΝΟ, ΚΑΝΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, για την καθημερινή τους ενασχόληση με τα προβλήματα της ομάδος, και την άριστη εμφάνιση και συμπεριφορά όλων των αθλητών σ’ αυτή τη φάση του πρωταθλήματος και δεύτερον να ευχαριστήσει τους γονείς των αθλητών μας για την ανταπόκριση και την ζεστή παρουσία τους σ’ αυτούς τους αγώνες.
Καλούμε όλους τους αθλητάς που για τον Α ή Β λόγο σταματήσανε τις προπονήσεις και γεννήθηκαν τα χρόνια 2002 – 2007 να ενταχθούν ξανά στις τάξεις της ομάδος και πληροφορούμε σ’ όλους τους γονείς και κηδεμόνες που έχουν παιδιά που γεννήθηκαν το 2004 – 2008 ότι μέσα σε ΙΟΥΝΙΟ ΙΟΥΛΙΟ θα κάνουμε εγγραφές για βραχύ τμήμα εκμάθησης των μυστικών της υδατοσφαίρισης και άμεση ένταξη στην κατηγορία ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΩΝ κλπ.
Τέλος ευχαριστούμε τον γραπτό και ηλεκτρονικό Τύπο για την στήριξη των προσπαθειών της Εφορείας Υδατοσφαίρισης σ’ όλες τις κατηγορίες που καλλιεργούμε για το καλό του αθλήματος στην πόλη μας και γενικά στην πατρίδα μας”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις