Παίζει με Πρωτέα Βούλας, μαθαίνει αντίπαλο στα πλέι άουτ ο Ολυμπιακός Β.

Ολοκληρώνεται σήμερα η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 Εθνικής κατηγορίας μπάσκετ των γυναικών, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται στις 14.00 εκτός έδρας με τον Πρωτέα Βούλας. Οι «ερυθρόλευκες» αντιμετωπίζουν μία ομάδα που είναι από τις υποψήφιες να την συναντήσουν στα πλέι άουτ, ανάλογα με τα σημερινά αποτελέσματα.

Αυτό θα εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Δάφνη-Εσπερίδες. Αν νικήσει η Δάφνη, που είναι και το φυσιολογικό, ο Ολυμπιακός ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο σημερινό παιχνίδι με τον Πρωτέα θα αντιμετωπίσει τις Εσπερίδες, με τις δύο ομάδες να έχουν από μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα (η παραμονή κρίνεται στις τρεις νίκες).

Αντίθετα, σε περίπτωση νίκης των Εσπερίδων ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στη δυσάρεστη θέση να αντιμετωπίσει τον Πρωτέα Βούλας και αν μάλιστα σήμερα γνωρίσει την ήττα, θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο στα πλέι άουτ, έχοντας δύο ήττες στην κανονική περίοδο.

Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε, με τον Μιχάλη Καπουρνιώτη να έχει στη διάθεσή του και τη Νίκη Ζέρβα, ενώ σε πολύ καλύτερη κατάσταση είναι η Ουίλιαμς, η οποία στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο, προερχόμενη από τραυματισμό (διάστρεμμα). Εκτός για ένα ακόμη παιχνίδι είναι η Ελένη Ζήτη, λόγω του τραυματισμού της.

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου αναχώρησε σήμερα το πρωί για την Αθήνα.

Αξίζει να σημειώσουμε, πως τα πλέι άουτ αρχίζουν την προσεχή Τετάρτη 2 Μαΐου, με τον Ολυμπιακό να ξεκινά εκτός έδρας την προσπάθειά του για την παραμονή στην κατηγορία.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις