Δύσκολο έργο με Άρη εκτός έδρας έχει ο ΑΣ Βόλος 2004

Δύσκολο έργο έχουν σήμερα τα κορίτσια του Α.Σ. «Βόλος 2004». Στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής ποδοσφαίρου γυναικών θα αντιμετωπίσουν στο γήπεδο της Τριανδρίας τον δεύτερο της βαθμολογίας Άρη Θεσσαλονίκης. Η σέντρα του αγώνα θα δοθεί στις 5 το απόγευμα.

Οι «ερυθρόλευκες» διατηρούν μόνο μαθηματικές ελπίδες για τη σωτηρία και δεν τρέφουν αυταπάτες για το παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί τον τίτλο. Ωστόσο, θα προσπαθήσουν για όσο το δυνατόν καλύτερη εμφάνιση.

Η αποστολή αναχωρεί σήμερα στις 11.30 για την Θεσσαλονίκη και ο  προπονητής Χρήστος Κολημήτρας, επέλεξε τις παρακάτω παίκτριες για το σημερινό ματς:

Χατζηλαζάρου, Μιχαλακάκη, Γρηγοριάδη, Αβντόλι, Νικοπούλου, Πούλιου, Σύρμου, Ανδρέου, Γάτσιου, Βέτσικα, Κέκου, Καλαμπούκα, Πάσχου, Βαϊνοπούλου, Νικάκη και Κυριάκου.

Το ματς ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Χρήστος Παυλίδης με βοηθούς τους κ.κ. Θανάση Παπαδάκη και Γιώργο Χριστοδούλου. Και οι τρεις ανήκουν στην ΕΠΣ Ημαθίας. Παρατηρητής τους θα είναι ο Ιωάννης Τζιμενάκης της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Συνοπτικά, το σημερινό πρόγραμμα:
11.00 Οδυσσέας Γλ.-ΠΑΟΚ
13.00 ΟΦΗ-Ελπίδες Καρδ.
17.00 Ατρόμητος-ΑΕΛ
17.00 Μεσολόγγι-Τρίκαλα
17.00 Άρης-Βόλος 2004
17.30 Φείδων-Αμαζόνες Δρ.

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις