Ο Πηλέας ήθελε τους βαθμούς… ο Πύρασος πήρε τη νίκη

  1. Ο Πηλέας είχε μεγαλύτερη ανάγκη τους βαθμούς, καθώς παλεύει για τη σωτηρία του,  ωστόσο δεν κατάφερε να επικρατήσει στην έδρα του επί του Πυράσου από τον οποίο ηττήθηκε με 5-2.  Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν από νωρίς, έχοντας πετύχει στο εικοσάλεπτο δύο τέρματα, στη συνέχεια αντέδρασε ο Πηλέας που μείωσε δυο φορές και είχε την ευκαιρία να  ισοφαρίσει το σκορ, ωστόσο δεν τα κατάφερε και τελικά υπέστη μία βαριά ήττα.

Από τη πλευρά του Πυράσου ξεχώρισε η παρουσία των Σαμαρά που έκανε χατ-τρικ και Ζαχαράκη που σημείωσε τα άλλα δυο τέρματα.


Το 0-1 έγινε στο 13′ με φοβερό σουτ του Ζαχαράκη στην αριστερή γωνία της εστίας, το 0-2 στο 19′ με κλέψιμο, ωραίο κίνηση και σουτ από το ύψος του πέναλτι από τον Σαμαρά, το 1-2 στο 24′ με πλασέ του Τσελεπίδη, το 1-3 στο 36′ με σουτ του Σαμαρά σε ασίστ του Σιώμου, το 2-3 στο 45′ με σουτ του Μπραχιμάι, το 2-4 στο 90′ με πλασέ του Ζαχαράκη και το τελικό 2-5 στο 93′ με σουτ του Σαμαρά λίγοι πιο μπροστά από το κέντρο.

Από εκεί και πέρα χάθηκαν εκατέρωθεν ευκαιρίες κι αξίζει να σημειώσουμε ότι ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων συγκαταλέγεται στους διακριθέντες.

ΠΗΛΕΑΣ: Κοντογιάννης, Θάνος (46′ Καμπέρης), Σιαμέτης, Παπαπορφυρίου (40′ λ.τρ. Φώτου), Μπάντης (63′ Βαρσαμάς), Βαΐτσης (74′ Καζάκης), Μπραχιμάι, Μωραΐτης, Δημόπουλος, Θεοδώρου, Τσελεπίδης.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Σταντσούρης, Γάτος (53′ λ.τρ. Δ. Τσάμης), Γιοβάνης, Γ. Τσάμης (85′ Τσάκαλος), Τσορμπαντζής, Κατής, Ζαχαράκης, Σαμαράς, Σιώμος (46′ Κοσμάς), Μπαρμπούτας (46′ Στεργίου), Φούκης.