Ο Α.Ο. Θήβα “παραδέχεται” πως η ποινή αφορά τον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο

Ο ΑΟ Θήβα, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε, αποφάσισε να προσφύγει στην Επιτροπή Εφέσεων για να ανατρέψει την εις βάρος του απόφαση, της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, μετά την καταγγελία του Ρήγα για κακό ορισμό του αγώνα με την ομάδας της Βοιωτίας. Στην  ανακοίνωση όμως που εξέδωσε η διοίκησή της, εμμέσως πλην σαφώς παραδέχεται ότι η ποινή αφορά το ματς με τον Ρήγα Φεραίο, γεγονός που διευκολύνει τα μέγιστα την υπερασπιστική γραμμή του νομικού επιτελείου του,καθώς η πρωτόδικη απόφαση δεν ήταν απόλυτα διευκρινιστική ως προς τον αγώνα από τον οποίο θα αφαιρούνταν οι τρεις βαθμοί από τη Θήβα.

Η ανακοίνωση της Θήβας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Σεβόμενοι την ιστορία του ΑΟ ΘΗΒΑ θα ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα ώστε να ανατρέψουμε την πρόσφατη απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. για τον αγώνα πρωταθλήματος της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ρήγα Φεραίο ο οποίος κατοχυρώθηκε υπέρ της ομάδας του Βελεστίνου επειδή ο ΑΟ ΘΗΒΑ δεν δήλωσε την συμμετοχή του στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος.
Το Δ.Σ. του ΑΟ ΘΗΒΑ δεν θα έκανε ποτέ κάτι ώστε να βλάψει το όνομα του συλλόγου και έχει εμπιστοσύνη προς τα πειθαρχικά όργανα της Ε.Π.Ο. και πιστεύει ότι θα δικαιωθεί από τα αρμόδια όργανα».

Στη διοίκηση του Ρήγα Φεραίου υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για ευτυχή κατάληξη στην υπόθεση καθώς στην περίπτωση αυτή, ο ΚΑΠ και οι ποινές είναι ξεκάθαρες.

Σε επικοινωνία του goalpost.gr με τον αντιπρόεδρο του Ρήγα Φεραίου, Κώστα Γιάτσιο, ο παράγοντας της ομάδας του Βελεστίνου τόνισε: “Ο Κ.Α.Π. είναι ξεκάθαρος γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Οι ποινές είναι συγκεκριμένες και η πρωτόδικη απόφαση μας δικαιώνει. Όσον αφορά την απόφαση, στην οποία δεν αναφέρεται το παιχνίδι το οποίο η Θήβα θα χάσει στα χαρτιά, είναι βέβαιο πως θα υπάρξει διευκρίνηση καθώς ακόμη και στην ανακοίνωση του Α.Ο. Θήβα είναι ξεκάθαρο για τον αγώνα στον οποίο θα επιβληθεί η ποινή. Έχουμε καθημερινή επικοινωνία με τον δικηγόρο μας, κ. Γρηγορίου, ο οποίος θεωρεί πως η πρωτόδικη απόφαση είναι σχεδόν απίθανο να ανατραπεί σε δεύτερο βαθμό καθώς ο κανονισμός και οι ποινές δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, ούτε μπορούν να διαβαστούν με διαφορετικό τρόπο”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις