Νίκη με “καρέ” τερμάτων για Διαγόρα

Σε ένα παιχνίδι που το  βαθμολογικό ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο,  ο γηπεδούχος Διαγόρας επικράτησε στο Στεφανοβίκειο επί του Πρωτεσιλάου με 4-1,  αφού συνολικά ήταν καλύτερος και δικαιούταν τη νίκη.

Για δίκαιο αποτέλεσμα, αλλά με πλασματική διαφορά στο σκορ, έκαναν λόγο και οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχασαν τις δικές τους ευκαιρίες  για να αλλάξουν τη ροή του αγώνα, κάποιες από τις οποίες κλασικές, όσο το σκορ ήταν σε ανταγωνιστικό επίπεδο.

Όμως η ομάδα του Θανάση Μπίλη μετρούσε πολλές απουσίες  και χωρίς να έχει βαθμολογικό κίνητρο, κρατά την καλή εμφάνιση αλλά όχι την κατάκτηση κάποιου βαθμού.

Στο 33’ ο Γουτούλης έκανε το 1-0, μετά από ατομική ενέργεια του Καραμανλή και πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 37’ ο σκόρερ έκανε την ασιστ, βγάζοντας την πάσα στον Πάσχο που έκανε το 20.

Στο δεύτερο ημίχρονο πλέον (48’), ο Πάσχος κέρδισε το πέναλτι σε ανατροπή από τον Μιχόπουλο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Καναβός κάνοντας το 3-0.

Στο 65’  ο Θ. Κόρκος  με κεφαλιά μείωσε σε 3-1 για τους φιλοξενούμενους, για να έχουμε το τελικό 4-1 στο 89’  με σκόρερ τον Κ. Καραπλιάγκο, μετά από ωραία ατομική ενέργεια του Γάρου και πάσα μέσα στην περιοχή.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Β. Βουραζέρης, Φαράντος, Ν. Βουραζέρης, Πρασάς, Δημητριάδης, Σ Καραπλιάγκος, Καραμανλής (85’ Ακριβούσης), Τρελόπουλος (70’ Καλιακούδας), Πάσχος (83΄ Γάρος), Καναβός (75΄ Κ. Καραπλιάγκος), Γουτούλης
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Λεϊμονής, Α. Λάμπος, Μιχόπουλος, Χολέβας (70’ Τσουβαλιάς), Σούδης, Κ. Κόρκος, Θ. Κόρκος, Παναγιώτου (70’ Σούστο), Βαλωτής Παπαδόπουλος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις